Midtukekupongen uke 18

Midtukekupongen, med kamper som spilles fredag, henter en kamp fra henholdvis Premier League, 1. Bundesliga, Primera División, Segunda División, Ligue 1, Superligaen og 1. divisjon i Danmark, Eredivisie, Jupiler Pro League, Premier Division i Irland og to kamper fra 2. Bundesliga. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Primera División der Real Sociedad vinner hjemme over Elche. Den første halvgarderte blir hentet fra 1. Bundesliga mellom VfB Stuttgart – Augsburg med HU og den andre halvgarderte blir hentet fra 2. Bundesliga mellom Holstein Kiel – St. Pauli med HB.

Real Sociedad ligger på 5. plass, som innebærer spill i Europa League neste sesong, et poeng foran Villarreal og to poeng foran Real Betis, med tap på bortebane for Huesca (18) i siste kamp etter to seiere på rad. På hjemmebane er statistikken 7-6-4 og 28-20 i målforskjell med seier i siste kamp etter tap, uavgjort, tap og tre seiere på rad. Elche ligger på 19. plass, 23 poeng bak vertene, med 6-12-16 og 29-50 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier og uavgjort. På bortebane er statistikken 2-4-11 og 13-29 i målforskjell med to tap på rad etter uavgjort og seks tap på rad og laget har den dårligste statistikken på bortebane av alle lagene så langt denne sesongen. Real Sociedad vant det omvendte oppgjøret i september med 3-0. SIKKER H.

Fredag 7. mai kl. 18:30 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Leicester-Newcastle ENG Premier League H H
2 VfB Stuttgart-Augsburg TYS 1. Bundesliga H HU HU
3 Hannover 96-SV Darmstadt 1898 TYS 2. Bundesliga U HU
4 Holstein Kiel-St. Pauli TYS 2. Bundesliga B HB HB
5 Real Sociedad-Elche SPA Primera División H H H
6 Tenerife-Almeria SPA Segunda División B B
7 Lens-Lille FRA Ligue 1 U HUB
8 OB-AaB DAN Superligaen, nedrykk H H
9 FC Fredericia-HB Køge DAN 1. divisjon, opprykksrunde H H
10 Sparta Rotterdam-Vitesse Arnhem NED Eredivisie B UB
11 KRC Genk-Club Brugge BEL Jupiler Pro League B UB
12 Dundalk-Sligo Rovers IRL Premier Division H H
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.