Midtukekupongen uke 17

Midtukekupongen, med kamper som spilles torsdag og fredag, henter to kamper fra 1. kamp i semifinale i Europa League, to kamper fra Primera División, en kamp fra henholdsvis Primeira Liga, Premier League, League Two, Eredivisie, DFB-Pokal, Jupiler Pro League, Ligue 1 og Segunda División. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Primera División der FC Barcelona vinner hjemme over Granada. Den første halvgarderte blir hentet fra en annen kamp i Primera División, Celta Vigo – Levante med HU og den andre halvgarderte blir hentet fra semifinale i DFB-Pokal mellom Werder Bremen – RB Leipzig med UB. Legg merke til at Leicester spiller hjemmekamp mot Crystal Palace i Premier League på mandag etter at tipsene er lagt ut.

FC Barcelona ligger på 2. plass, to poeng bak Atletico Madrid og á poeng med Real Madrid med en kamp mindre spilt, med 22-5-5 og 76-29 i målforskjell med to seiere på rad etter tapet på bortebane for Real Madrid og seks seiere på rad. På hjemmebane er statistikken 11-4-1 og 42-16 i målforskjell med fire seiere på rad etter uavgjort. Granada ligger på 8. plass, 29 poeng bak vertene, med 12-6-14 og 41-53 i målforskjell med tap i siste kamp etter to seiere på rad og to tap på rad. På bortebane er statistikken 3-3-10 og 17-33 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier og tre tap på rad. FC Barcelona vant det omvendte oppgjøret i januar og det tilsvarende oppgjøret sist sesong, og vil med seier ta over ledelsen i Primera División. SIKKER H.

Torsdag 29. april kl. 19:00 (* fredag) U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Manchester United-Roma EUR Europa League H H
2 Villarreal-Arsenal EUR Europa League H HU
3 FC Barcelona-Granada SPA Primera División H H H
4 * Celta Vigo-Levante SPA Primera División U HU HU
5 Maritimo Funchal-Sporting Braga POR Primeira Liga B B
6 * Southampton-Leicester ENG Premier League U HUB
7 * Harrogate Town-Cambridge United ENG League Two B B
8 ** Heracles Almelo-VVV-Venlo NED Eredivisie H H
9 * Werder Bremen-RB Leipzig TYS DFB-Pokal, semifinale B UB UB
10 * Royal Antwerp FC-KRC Genk BEL Jupiler Pro League H HB
11 * Marseille-Racing Strasbourg FRA Ligue 1 H H
12 * CD Lugo-Real Zaragoza SPA Segunda División H HB
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
** Kamp 8 Heracles Almelo-VVV-Venlo trekkes
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.