Midtukekupongen uke 17

Midtukekupongen henter to kamper fra Premier League, en kamp fra DFB-Pokal, en kamp fra Coppa Italia og tre kamper fra Primera División som spilles onsdag og en kamp fra Coppa Italia, tre kamper fra Primera División og en kamp fra Allsvenskan som spilles torsdag. Den første sikre hentes fra Primera División der Sevilla vinner hjemme over Rayo Vallecano og den andre sikre hentes fra Allsvenskan der Djurgården vinner hjemme over IFK Norrköping.

Sevilla ligger på 5. plass, to poeng bak Getafe og Champions League plass, med 15-7-11 og 54-42 i målforskjell med tap på bortebane i siste kamp etter tre seirer på rad og tap. På hjemmebane er statistikken 10-3-0 og 32-17 i målforskjell med to seirer på rad etter tap, seier og tap. Rayo Vallecano ligger på 19. plass, 24 poeng bak vertene. med 7-7-19 og 36-57 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap, seier, tap og uavgjort. På bortebane er statistikken 3-1-12 og 13-27 i målforskjell med seks tap på rad og laget har den dårligste bortestatistikken av alle lagene så langt denne sesongen. Sevilla vant det omvendte oppgjøret i august med 4-1. SIKKER H.

Onsdag 24. april kl. 20:30 (* torsdag) U-tips 96
1 Manchester United—Manchester City ENG Premier League U HUB
2 Wolverhampton Wanderers—Arsenal ENG Premier League H H
3 Werder Bremen—Bayern München TYS DFB-Pokal U UB
4 Milan—Lazio ITA Coppa Italia H H
5 * Atalanta—Fiorentina ITA Coppa Italia H H
6 CD Leganes—Athletic Bilbao SPA Primera División B HB
7 Espanyol—Celta Vigo SPA Primera División H H
8 Levante—Real Betis SPA Primera División H HU
9 * Sevilla—Rayo Vallecano SPA Primera División H H
10 * Real Sociedad—Villarreal SPA Primera División H HU
11 * Getafe—Real Madrid SPA Primera División B HB
12 * Djurgården—IFK Norrköping SVE Allsvenskan H H

Djurgården ligger på 1. plass etter fire serierunder med 3-1-0 og 8-3 i målforskjell med seier i de tre siste kampene. På hjemmebane har det blitt uavgjort og seier og målforskjellen er 4-3. IFK Norrköping ligger på 8. plass med 1-2-1 og 7-8 i målforskjell. På bortebane har det blitt tap og uavgjort og målforskjellen er 3-5. Begge oppgjørene mellom lagene sist sesong endte uavgjort 1-1. SIKKER H.

Skriv ut

  .