Midtukekupongen uke 16

Midtukekupongen, med kamper som spilles fredag, henter kamper fra Championship og League One i England. De sikre hentes fra Championship der Leeds United vinner hjemme over Wigan Athletic og Preston North End vinner hjemme over Ipswich Town.

Leeds United ligger på 2. og direkte opprykksplass, tre poeng bak Norwich City og tre poeng foran Sheffield United, med 25-7-10 og 69-42 i målforskjell med to seirer på rad etter tap, seier og tap. På hjemmebane er statistikken 14-3-4 og 36-18 i målforskjell med to seirer på rad etter tapet for Sheffield United og tre seirer på rad og laget har den beste hjemmestatistikken av alle lagene så langt denne sesongen. Wigan Athletic ligger på 21. plass, to poeng over direkte nedrykksplass og 40 poeng bak vertene, med 10-12-20 og 45-62 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap, to uavgjorte på rad og seier på hjemmebane over Bolton Wanderers (23). På bortebane er statistikken 1-4-16 og 19-42 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort og tre tap på rad og laget har den dårligste bortestatistikken av alle lagene så langt denne sesongen. Leeds United vant det omvendte oppgjøret i november og tar tre viktige poeng i kampen om direkte opprykk til Premier League. SIKKER H.

Fredag 19. april kl. 16:00 U-tips 96
1 Leeds United—Wigan Athletic ENG Championship H H
2 West Bromwich Albion—Hull City ENG Championship H H
3 Bolton Wanderers—Aston Villa ENG Championship B B
4 Birmingham City—Derby County ENG Championship H HB
5 Middlesbrough—Stoke City ENG Championship H HB
6 Preston North End—Ipswich Town ENG Championship H H
7 Swansea City—Rotherham United ENG Championship H H
8 Queens Park Rangers—Blackburn Rovers ENG Championship H HU
9 Barnsley—Shrewsbury Town ENG League One H H
10 Burton Albion—Portsmouth ENG League One H HB
11 Fleetwood Town—Peterborough United ENG League One U HUB
12 Scunthorpe United—Blackpool ENG League One U UB

Preston North End ligger på 12. plass med 15-12-15 og 59-60 i målforskjell med fire tap på rad, de tre siste mot West Bromwich Albion (4), Leeds United (2) og Sheffield United (3), etter tre seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 7-9-5 og 28-21 i målforskjell med to tap på rad etter seier og to uavgjorte på rad. Ipswich Town ligger på 24. og sisteplass, 12 poeng bak sikker plass og bare teorien kan redde dem fra nedrykk til League One, med 4-16-22 og 33-68 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap, seier over bunnkollega Bolton Wanderers (23) og tap. På bortebane er statistikken 2-5-14 og 14-40 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier og tre uavgjorte på rad og laget har den nest dårligste bortestatistikken og har scoret færrest mål på bortebane av alle lagene så langt denne sesongen. Det omvendte oppgjøret i november endte uavgjort men nå vinner vertene. SIKKER H.

Skriv ut

  .