Midtukekupongen uke 14

Midtukekupongen, med kamper som spilles onsdag og torsdag, henter to kamper fra 1. kamp i kvartfinale i Champions League, en kamp fra Primera División, en kamp fra DFB-Pokal, to kamper fra Serie A, fire kamper fra 1. kamp i kvartfinale i Europa League og to kamper fra semifinaler i Sydbank Pokalen i Danmark. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Serie A der Inter vinner hjemme over Sassuolo. Den første halvgarderte hentes fra Champions League mellom Bayern München – Paris Saint-Germain, og den andre halvgarderte hentes fra Serie A mellom Juventus – SSC Napoli, begge med HU.

Inter ligger på 1. plass, åtte poeng foran Milan, med 21-5-2 og 66-26 i målforskjell med seier i de ni siste kampene. På hjemmebane er statistikken 11-1-1 og 36-14 i målforskjell med seier i de ti siste kampene. Sassuolo ligger på 9. plass, 28 poeng bak vertene, med 10-10-8 og 47-46 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap, seier, tap og to uavgjorte. På bortebane er statistikken 6-3-5 og 24-24 i målforskjell med to tap på rad etter seier, uavgjort og tre tap på rad. De to siste tilsvarende oppgjørende har begg eendt uavgjort, mend Inter vant det omvendte oppgjøret i november. SIKKER H.

Onsdag 7. april kl. 18:30 (* torsdag) U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Bayern München-Paris Saint-Germain EUR Champions League H HU HU
2 FC Porto-Chelsea EUR Champions League H HB
3 Real Sociedad-Athletic Bilbao SPA Primera División H H
4 SSV Jahn Regensburg-Werder Bremen TYS DFB-Pokal B B
5 Inter-Sassuolo ITA Serie A H H H
6 Juventus-SSC Napoli ITA Serie A H HU HU
7 * Ajax-Roma EUR Europa League H HU
8 * Arsenal-Slavia Praha EUR Europa League H H
9 * NK Dinamo Zagreb-Villarreal EUR Europa League H H
10 * Granada-Manchester United EUR Europa League U HUB
11 * FC Midtjylland-Sønderjyske DAN Cup H H
12 * AGF Aarhus-Randers DAN Cup H HB
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.