Midtukekupongen uke 10

Midtukekupongen, med kamper som spilles onsdag og torsdag, henter to kamper fra returoppgjør i 8-delsfinale i Champions League, en kamp fra Premier League, en kamp fra Championship og åtte kamper fra første kamp i 8-delsfinale i Europa League. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Premier League der Manchester City vinner hjemme over Southampton. De halvgarderte hentes fra Europa League, i kampene Dynamo Kiev – Villarreal og Olympiakos Piraeus – Arsenal, begge med HU.

Manchester City tapte på hjemmebane på søndag for Manchester United etter 15 strake seiere. Ligger trygt på 1. plass, elleve poeng foran Manchester United, med 20-5-3 og 56-19 i målforskjell. På hjemmebane er statistikken 11-2-2 og 31-11 i målforskjell, med åtte seiere på rad før tapet for Manchester United. Southampton ligger på 14. plass, 32 poeng bak vertene, med 9-6-12 og 33-44 i målforskjell med seier over Sheffield United (20) på bortebane på lørdag etter to tap på rad, uavgjort og seks tap på rad. På bortebane er statistikken 4-4-6 og 16-28 i målforskjell med fem tap på rad før seieren over Sheffield United. Manchester City vant det omvendte oppgjøret i desember og det tilsvarende oppgjøret sist sesong, og tror ikke Manchester City taper to kamper på rad på hjemmebane. SIKKER H.

Onsdag 10. mars kl. 19:00 (* torsdag) U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Liverpool-RB Leipzig EUR Champions League H H
2 Paris Saint-Germain-FC Barcelona EUR Champions League H HB
3 Manchester City-Southampton ENG Premier League H H H
4 Barnsley-Derby ENG Championship H H
5 * Ajax-Young Boys EUR Europa League H HB
6 * Dynamo Kiev-Villarreal EUR Europa League H HU HU
7 * Manchester United-Milan EUR Europa League H H
8 * Slavia Praha-Rangers EUR Europa League B HUB
9 * Tottenham-NK Dinamo Zagreb EUR Europa League H H
10 * Granada-Molde EUR Europa League H H
11 * Olympiakos Piraeus-Arsenal EUR Europa League H HU HU
12 * Roma-Shakhtar Donetsk EUR Europa League H HU
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.