Midtukekupongen uke 10

Midtukekupongen, med kamper som spilles onsdag, henter tre kamper fra 5. runde i FA-cupen, en kamp fra returoppgjør i semifinale i Copa del Rey, en kvartfinale fra DFB-Pokal, en kamp fra returoppgjør i semifinale i Coppa Italia, en kamp fra finalen i Coupe de la Ligue og fem kamper fra Premieship. De sikre hentes i oppgjør i FA-cupen der Tottenham vinner hjemme over Norwich City og Leicester City vinner hjemme over Birmingham City.

Tottenham har slått ut Middlesbrough og Southampton, begge på hjemmebane i omkamp. Ligger på 7. plass i Premier League med 11-7-10 og 46-39 i målforskjell med to tap på rad etter tre seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 8-2-4 og 27-15 i målforskjell med tap i site kamp etter to seirer på rad, tap og seier. Tapte finalen i ligacupen på søndag med 2-1 for Manchester City (2). Norwich City har slått ut Preston North End og Burnley, begge på bortebane. Ligger på 20. og sistepalss i Premier League, 19 poeng bak vertene, med 5-6-17 og 25-51 i målforskjell med seier i siste kamp etter to tap på rad, uavgjort og tap. På bortebane er statistikken 1-3-10 og 6-25 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort og tre tap på rad. Tottenham vant det tilsvarende oppgjøret i Premier League i januar. SIKKER H.

Onsdag 4. mars kl. 20:45 U-tips 96
1 Sheffield Wednesday—Manchester City ENG FA-cup B B
2 Tottenham—Norwich City ENG FA-cup H H
3 Leicester City—Birmingham City ENG FA-cup H H
4 Mirandes—Real Sociedad SPA Copa del Rey B B
5 Eintracht Frankfurt—Werder Bremen TYS DFB-Pokal H HU
6 * Juventus—Milan ITA Coppa Italia H HB
7 Lyon—Paris Saint-Germain FRA Coupe de la Ligue B UB
8 Glasgow Rangers—Hamilton Academical SKO Premiership H H
9 Livingston—Celtic SKO Premiership H HB
10 Motherwell—Ross County SKO Premiership H H
11 Kilmarnock—Aberdeen SKO Premiership U HUB
12 St. Mirren—St. Johnstone SKO Premiership B HB
* Kamp 6 Juventus—Milan trekkes

Leicester City har slått ut Wigan Athletic og Brentford. Ligger på 3. plass i Premier League med 15-5-8 og 54-28 i målforskjell med to tap på rad etter to uavgjorte på rad og seier. På hjemmebane er statistikken 8-3-3 og 26-15 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort, seier og to tap på rad. Birmingham City har slått ut Blackburn Rovers og Coventry City. Ligger på 15. plass i Championship med 12-11-13 og 47-54 i målforskjell med fire uavgjorte på rad etter tre seirer på rad. På bortebane er statistikken 6-6-7 og 21-28 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter to seirer på rad og uavgjort. SIKKER H.

Skriv ut