Midtukekupongen uke 1

Midtukekupongen, med kamper som spilles onsdag, henter en kamp fra semifinale i ligacupen i England, en kamp fra Serie A, en kamp fra Primera División, to kamper fra Copa del Rey, fem kamper fra Ligue 1, en kamp fra 1. divisjon A i Belgia og en kamp fra Copa Libertadores. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Ligue 1 der Lyon vinner hjemme over Lens, og den første halvgarderte hentes fra Ligue 1 i oppgjøret mellom Lille – SCO Angers, og den andre halvgarderte hentes fra Copa Libertadores i oppgjøret mellom Boca Juniors – Santos, begge med HU.

Lyon har etter tapet på bortebane for Montpellier (8) i midten av september vunnet ni kamper og spilt fem uavgjorte og ligger på 1. plass med 34-14 i målforskjell. På hjemmebane er statistikken 5-3-0 og 19-6 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort og tre seiere på rad. Lens, som sist sesong endte på 2. plass i Ligue 2, ligger på 7. plass, ni poeng bak vertene, med 8-3-5 og 26-24 i målforskjell med annenhver seier og tap på de seks siste kampene. På bortebane er statistikken 4-1-3 og 11-11 i målforskjell med tap i siste kamp etter tre seiere på rad og tap. SIKKER H.

Onsdag 6. januar kl. 20:45 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Manchester United-Manchester City ENG Ligacup, semifinale U HUB
2 Milan-Juventus ITA Serie A H HU
3 Athletic Bilbao-Barcelona SPA Primera División B UB
4 Malaga-Real Oviedo SPA Copa del Rey H HB
5 Fuenlabrada CF-Mallorca SPA Copa del Rey B B
6 Saint-Etienne-Paris Saint-Germain FRA Ligue 1 B B
7 Lyon-Lens FRA Ligue 1 H H H
8 Lille-SCO Angers FRA Ligue 1 H H HU
9 Marseille-Montpellier FRA Ligue 1 H HB
10 Stade Reims-Dijon FRA Ligue 1 H H
11 KAS Eupen-KRC Genk BEL 1. divisjon A U UB
12 Boca Juniors-Santos INT Copa Libertadores H H HU
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.