Midtukekupongen uke 1

Årets første tippekupong, med kamper som spilles onsdag, henter alle kampene fra England med syv kamper fra Premier League og fem kamper fra Championship. Den første sikre hentes fra Premier League der Manchester City vinner hjemme over Everton og den andre sikre hentes fra Championship der Fulham vinner hjemme over Reading FC.

Manchester City ligger på 3. plass, et poeng bak Leicester City og seks poeng foran Chelsea, med 13-2-5 og 54-23 i målforskjell med seier i siste kamp etter tap, to seirer på rad og tap. På hjemmebane er statistikken 7-1-2 og 27-9 i målforskjell med to seirer på rad etter tap og tre seirer på rad. Everton ligger på 10. plass, 16 poeng bak vertene, med 7-4-9 og 23-30 i målforskjell med to seirer på rad etter to uavgjorte på rad og seier. På bortebane er statistikken 2-2-6 og 11-19 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort, to tap på rad og seier. Manchester City har vunnet de fire siste oppgjørene mellom lagene. SIKKER H.

Onsdag 1. januar kl. 16:00 U-tips 96
1 Arsenal—Manchester United ENG Premier League H HU
2 Manchester City—Everton ENG Premier League H H
3 Norwich City—Crystal Palace ENG Premier League B HB
4 West Ham United—Bournemouth ENG Premier League H HB
5 Newcastle United—Leicester City ENG Premier League U UB
6 Southampton—Tottenham ENG Premier League B HB
7 Watford—Wolverhampton Wanderers ENG Premier League H H
8 Queens Park Rangers—Cardiff City ENG Championship B B
9 Fulham—Reading FC ENG Championship H H
10 Nottingham Forest—Blackburn Rovers ENG Championship H H
11 Bristol City—Brentford ENG Championship H H
12 West Bromwich Albion—Leeds United ENG Championship H HUB

Fulham ligger på 3. plass, ni poeng bak West Bromwich Albion og to poeng foran Brentford, med 12-6-7 og 39-28 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort, seier og tre tap på rad. På hjemmebane er statistikken 8-2-3 og 24-14 i målforskjell med to seirer på rad etter tap og to seirer på rad. Reading FC ligger på 14. plass, ti poeng bak vertene, med 9-5-10 og 31-27 i målforskjell med tre seirer på rad etter to uavgjorte på rad. På bortebane er statistikken 3-5-4 og 13-11 i målforskjell med seier i siste kamp etter to uavgjorte på rad, seier og tap. Fulham vant det omvendte oppgjøret i oktober med 4-1. SIKKER H.

Skriv ut