Lørdagskupongen uke 9

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med tre kamper fra Premier League og ni kamper fra Championship. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Championship der Brentford vinner hjemme over Rotherham United. Den første halvgarderte blir hentet fra Premier League mellom Sheffield United – Southampton med UB og den andre halvgarderte blir hentet fra Championship mellom Millwall – Blackburn med HU. Legg merke til at flere av lagene, både i Premier League og Championship, spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Brentford ligger, før onsdagens bortekamp mot serieleder Norwich, på 2. plass, med 18-9-7 og 61-35 i målforskjell med to seiere på rad etter tre tap på rad. På hjemmebane er statistikken 10-5-2 og 34-18 i målforskjell med to seiere på rad etter tapet for Barnsley (8) og fem seiere på rad. Rotherham United, ligger før onsdagens bortekamp mot Sheffield Wednesday (23), på 22. plass, 34 poeng bak vertene, med 8-5-18 og 33-42 i målforskjell med fem tap på rad. På bortebane er statistikken 4-2-9 og 13-20 i målforskjell med to tap på rad etter tre seiere på rad. Brentford har vunnet de fire siste oppgjørene mellom lagene, hjemme og borte. SIKKER H.

Lørdag 6. mars kl. 16:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Brighton-Leicester ENG Premier League B UB
2 Aston Villa-Wolverhampton ENG Premier League H HU
3 Sheffield Utd-Southampton ENG Premier League B UB UB
4 Norwich-Luton ENG Championship H H
5 * Brentford-Rotherham United ENG Championship H H H
6 Swansea-Middlesbrough ENG Championship H H
7 Reading-Sheffield Wed ENG Championship H H
8 Preston-Bournemouth ENG Championship U HUB
9 Barnsley-Birmingham ENG Championship H H
10 Coventry City-Derby ENG Championship H H
11 Millwall-Blackburn ENG Championship H HU HU
12 Bristol City-Queens PR ENG Championship U HU
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
* Kamp 5 Brentford-Rotherham United trekkes
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.