Lørdagskupongen uke 9

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med seks kamper fra Premier League og seks kamper fra Championship. De sikre hentes fra Premier League der Manchester United vinner hjemme over Southampton og Brighton & Hove Albion vinner hjemme over Huddersfield Town. Legg merke til at flere av lagene i Premier League spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Manchester United ligger, før onsdagens bortekamp mot Crystal Palace (14), på 5. plass med 15-7-5 og 52-35 i målforskjell med uavgjort på hjemmebane mot Liverpool (1) i siste kamp etter to seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 7-5-1 og 25-16 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter fire seirer på rad og laget har ikke tapt i Premier League etter at Ole Gunnar Solskjær overtok som manager. Southampton ligger, før onsdagens hjemmekamp mot Fulham (19), på 18. plass og 28 poeng bak vertene, med 5-9-13 og 28-46 i målforskjell med to tap på rad etter to uavgjorte på rad og to seirer på rad. På bortebane er statistikken 3-3-8 og 13-25 i målforskjell med en av hver på de tre siste kampene. Manchester United har mange på skadelista men tar tre poeng i kampen om den viktige 4. plassen i Premier League. SIKKER H.

Lørdag 2. mars kl. 16:00 U-tips 96
1 West Ham United—Newcastle United ENG Premier League H HU
2 Bournemouth—Manchester City ENG Premier League B UB
3 Manchester United—Southampton ENG Premier League H H
4 Burnley—Crystal Palace ENG Championship U HUB
5 Wolverhampton Wanderers—Cardiff City ENG Championship H H
6 Brighton & Hove Albion—Huddersfield Town ENG Championship H H
7 Millwall—Norwich City ENG Championship B B
8 Wigan Athletic—Middlesbrough ENG Championship H HB
9 Aston Villa—Derby County ENG Championship H HB
10 Stoke City—Nottingham Forest ENG Championship B UB
11 Preston North End—Bristol City ENG Championship H H
12 Hull City—Birmingham City ENG Championship H H

Brighton & Hove Albion ligger på 16. plass med 7-6-14 og 29-41 i målforskjell med to tap på rad etter uavgjort og tre tap på rad. På hjemmebane er statistikken 5-4-4 og 16-15 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort, tap og seier. Huddersfield Town ligger på 20. og sisteplass, 13 poeng bak vertene, med seier på hjemmebane over Wolverhampton Wanderers (8) i siste kamp etter fem tap på rad etter uavgjort og åtte tap på rad. På bortebane er statistikken 1-3-9 og 8-28 i målforskjell med to tap på rad etter uavgjort og fire tap på rad. SIKKER H.

Skriv ut

  .