Lørdagskupongen uke 8

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med tre kamper fra Premier League og ni kamper fra Championship. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Championship der Brentford vinner hjemme over Stoke. Den første halvgarderte hentes fra Premie League mellom Leeds – Aston Villa og den andre halvgarderte hentes fra Championship mellom Luton – Sheffield Wednesday, begge med HU. Legg merke til at flere av lagene i Championship spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Brentford ligger, før onsdagens hjemmekamp mot Sheffield Wednesday (23), på 2 plass med 16-9-6 og 56-34 i målforskjell med tre tap på rad etter etter 21 kamper på rad uten tap, 13 seiere og åtte uavgjorte. På hjemmebane er statistikken 8-5-2 og 29-17 i målforskjell med tap for Barnsley (10) i siste kamp etter fem seiere på rad. Stoke ligger, før onsdagens bortekamp mot Barnsley (10), på 9. plass, 12 poeng bak vertene, med 11-12-8 og 37-33 i målforskjell med to seiere på rad etter ni kamper på rad uten seier, seks uavgjorte og tre tap. På bortebane er statistikken 4-8-3 og 15-14 i målforskjell med tap i siste kamp på bortebane for Norwich (1) etter seks uavgjorte på rad, alle mot dårligere plasserte lag på tabellen. Stoke vant det omvendte oppgjøret i oktober, men nå vinner vertene. SIKKER H.

Lørdag 27. februar kl. 16:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Newcastle-Wolverhampton ENG Premier League B UB
2 Leeds-Aston Villa ENG Premier League U HU HU
3 West Bromwich-Brighton ENG Premier League H H
4 Brentford-Stoke ENG Championship H H H
5 Swansea-Bristol City ENG Championship H H
6 Rotherham United-Reading ENG Championship B B
7 Middlesbrough-Cardiff ENG Championship U HUB
8 Blackburn-Coventry City ENG Championship H H
9 Preston-Huddersfield ENG Championship H H
10 Barnsley-Millwall ENG Championship H HB
11 Luton-Sheffield Wed ENG Championship U HU HU
12 Birmingham-Queens PR ENG Championship U UB
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.