Lørdagskupongen uke 8

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med fem kamper fra Premier League og syv kamper fra Championship. Den første sikre hentes fra Premier League der Sheffield United vinner hjemme over Brighton & Hove Albion og den andre sikre hentes fra Championship der Nottingham Forest vinner hjemme over Queens Park Rangers. Legg merke til at Manchester City spiller hjemmekamp mot West Ham United i Premier League på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Sheffield United ligger på 6. plass med 10-9-7 og 28-24 i målforskjell med to seirer på rad etter tap, uavgjort og seier. På hjemmebane er statistikken 6-2-5 og 15-12 i målforskjell med seier i siste kamp etter tap, seier, uavgjort og tap. Brighton & Hove Albion ligger på 15. plass, tolv poeng bak vertene, med 6-9-11 og 31-38 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter tap, uavgjort og tap. På bortebane er statistikken 2-3-8 og 14-24 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tre tap på rad og uavgjort. Sheffield United vant det omvendte oppgjøret i desember og jakter spill i Europa neste sesong. SIKKER H.

Lørdag 22. februar kl. 16:00 U-tips 96
1 Leicester City—Manchester City ENG Premier League H HB
2 Burnley—Bournemouth ENG Premier League H H
3 Crystal Palace—Newcastle United ENG Premier League U HUB
4 Sheffield United—Brighton & Hove Albion ENG Premier League H H
5 Southampton—Aston Villa ENG Premier League H HU
6 Birmingham City—Sheffield Wednesday ENG Championship H HB
7 Bristol City—West Bromwich Albion ENG Championship B HB
8 Leeds United—Reading FC ENG Championship H H
9 Nottingham Forest—Queens Park Rangers ENG Championship H H
10 Preston North End—Hull City ENG Championship H H
11 Stoke City—Cardiff City ENG Championship B UB
12 Swansea City—Huddersfield Town ENG Championship H H

Nottingham Forest ligger på 5. plass med 15-10-8 og 45-33 i målforskjell med uavgjort på bortebane mot West Bromwich Albion (1) i siste kamp etter tap, seier, tap og seier. På hjemmebane er statistikken 8-3-5 og 20-16 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier, uavgjort og tre seirer på rad. Queens Park Rangers ligger på 16. plass, 13 poeng bak vertene, med 12-6-15 og 51-58 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort og tre tap på rad. På bortebane er statistikken 5-2-9 og 18-28 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter fem tap på rad. Nottingham Forest vant det omvendte oppgjøret i november. SIKKER H.

Skriv ut