Lørdagskupongen uke 7

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med tre kamper fra Premier League, med lokaloppgjøret Liverpool som får besøk av Everton som toppkamp, og ni kamper fra Championship. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Championship der Norwich vinner hjemme over Rotherham United. De halvgarderte hentes fra Championship mellom Queens PR – Bournemouth med UB og Stoke – Luton med HU. Legg merke til at flere av lagene, både i Premier League og Championship, spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Norwich leder Championship, før onsdagens bortekamp mot Coventry (20), med 17-7-5 og 39-24 i målforskjell med seier i siste kamp etter tap, to uavgjorte og tre seiere på rad. På hjemmebane er statistikken 9-5-1 og 21-9 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort, to seiere på rad og uavgjort og der tapet kom for Derby (19) i begynneslen av oktober. Rotherham United ligger før onsdagens bortekamp mot Bournemouth (6) på 21. plass, 29 poeng bak vertene, med 8-5-14 og 33-38 i målforskjell med tap i siste kamp etter to seire på rad, tap og seier. På bortebane har laget tre seiere på rad etter syv tap på rad og 13-18 i målforskjell. Norwich har vunnet de tre siste oppgjørene mellom lagene, hjemme og borte. SIKKER H.

Lørdag 20. februar kl. 16:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Fulham-Sheffield Utd ENG Premier League H H
2 Liverpool-Everton ENG Premier League H H
3 Burnley-West Bromwich ENG Premier League H H
4 Norwich-Rotherham United ENG Championship H H H
5 Huddersfield-Swansea ENG Championship B UB
6 Reading-Middlesbrough ENG Championship H HU
7 Queens PR-Bournemouth ENG Championship U UB UB
8 Nottingham F-Blackburn ENG Championship U HUB
9 Stoke-Luton ENG Championship H HU HU
10 Bristol City-Barnsley ENG Championship B HB
11 Cardiff-Preston ENG Championship H H
12 Sheffield Wed-Birmingham ENG Championship H H
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.