Lørdagskupongen uke 7

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med to kamper fra 5. runde i FA-cupen, fem kamper fra Championship og fem kamper fra League One. Den første sikre hentes fra FA-cupen der Manchester City vinner borte over Newport County og den andre sikre hentes fra Championship der Sheffield United vinner hjemme over Reading FC. Legg merke til at flere av lagene spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Newport County har slått ut Leicester City fra Premier League og Middlesbrough fra Championship i de to siste rundene. Ligger på 15. plass i League Two med 12-7-12 og 39-49 i målforskjell med tap på hjemmebane for Milton Keynes Dons (4) i siste kamp etter seier på hjemmebane over Mansfield Town (2) og tap på bortebane for Grimsby Town (14). På hjemmebane er statistikken 9-4-3 og 21-9 i målforskjell med en av hver på de tre siste kampene. Manchester City har slått ut Rotherham fra Championship og Burnley fra Premier League på hjemmebane med henholdsvis 7-0 og 5-0. Ligger på 1. plass i Premier League med 21-2-4 og 74-20 i målforskjell med tre seirer på rad. På bortebane er statistikken 8-2-3 og 25-9 i målforskjell med seier i siste kamp etter tap og to seirer på rad. Selv om Manchester City kanskje sparer mange av de beste spillerne bør det bli seier. SIKKER B.

Lørdag 16. februar kl. 16:00 U-tips 96
1 Newport County—Manchester City ENG FA-cup B B
2 AFC Wimbledon—Millwall ENG FA-cup H HB
3 Bolton Wanderers—Norwich City ENG Championship B B
4 Sheffield United—Reading FC ENG Championship H H
5 Ipswich Town—Stoke City ENG Championship U UB
6 Preston North End—Nottingham Forest ENG Championship B HB
7 Aston Villa—West Bromwich Albion ENG Championship U HUB
8 Fleetwood Town—Luton Town ENG League One B B
9 Barnsley—Wycombe Wanderers ENG League One H H
10 Charlton Athletic—Blackpool ENG League One H HU
11 Oxford United—Peterborough United ENG League One B UB
12 Coventry City—Walsall FC ENG League One H H

Sheffield United ligger på 3. plass med 16-7-8 og 53-34 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter seier, uavgjort og tap. På hjemmebane er statistikken 9-3-3 og 26-13 i målforskjell med fire seirer på rad. Reading FC ligger på 22. plass, 29 poeng bak vertene, med 5-11-15 og 32-44 i målforskjell med tre uavgjorte på rad etter tap og seier. På bortebane er statistikken 1-8-7 og 13-22 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter tap og uavgjort. Sheffield United vant det omvendte oppgjøret i desember og begge oppgjørene mellom lagene sist sesong. SIKKER H.

Skriv ut