Lørdagskupongen uke 6

Lørdagskupongen henter en kamp fra Premier League, åtte kamper fra Championship og tre kamper fra League One. Den første sikre hentes fra Championship der Brentford vinner hjemme over Middlesbrough og den andre sikre hentes fra League One der Wycombe Wanderers vinner hjemme over Bristol Rovers.

Brentford ligger på 5. plass med 15-5-10 og 49-23 i målforskjell med seier i siste kamp etter tap, uavgjort og to seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 8-3-3 og 25-10 i målforskjell med tap for tabellnabo Nottingham Forest (4) i siste kamp etter seks seirer på rad. Middlesbrough ligger på 18. plass, 14 poeng bak vertene, med 8-12-10 og 30-37 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter tap, uavgjort og fire seirer på rad. På bortebane er statistikken 2-5-7 og 14-22 i målforskjell med tap i siste kamp etter to seirer på rad, tap og uavgjort. Brentford vant det omvendte oppgjøret i august og tror ikke dem taper to hjemmekamper på rad. SIKKER H.

Lørdag 8. februar kl. 16:00 U-tips 96
1 Brighton & Hove Albion—Watford ENG Premier League H H
2 Nottingham Forest—Leeds United ENG Championship U HUB
3 Blackburn Rovers—Fulham ENG Championship H HB
4 Brentford—Middlesbrough ENG Championship H H
5 Swansea City—Derby County ENG Championship H HU
6 Reading FC—Hull City ENG Championship B HB
7 Luton Town—Cardiff City ENG Championship B B
8 Huddersfield Town—Queens Park Rangers ENG Championship H HB
9 Stoke City—Charlton Athletic ENG Championship H H
10 Sunderland—Ipswich Town ENG League One U HU
11 Wycombe Wanderers—Bristol Rovers ENG League One H H
12 Peterborough United—Oxford United ENG League One H H

Wycombe Wanderers ligger på 2. plass, tre poeng bak Rotherham United, med 14-8-7 og 36-34 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier, tap, seier og tap og der tapene har kommet på bortebane. På hjemmebane er statistikken 11-3-1 og 28-17 i målforskjell med to seirer på rad etter uavgjort, tap og fire seirer på rad og laget har den beste hjemmestatistikken av alle lagene så langt denne sesongen. Bristol Rovers ligger på 13. plass, tolv poeng bak vertene, med 10-8-10 og 32-38 i målforskjell med tap i siste kamp etter to uavgjorte på rad og tre tap på rad. På bortebane er statistikken 5-2-6 og 13-21 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter to tap på rad, uavgjort og tre seirer på rad. Lagene spilte uavgjort i det omvendte oppgjøret i august. SIKKER H.

Skriv ut