Lørdagskupongen uke 6

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med seks kamper fra Premier League og seks kamper fra Championship. De sikre hentes fra Premier League der Liverpool vinner hjemme over Bournemouth og Arsenal vinner borte over Huddersfield Town. Legg merke til at flere av lagene spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Liverpool har ikke overbevist i sine fem siste kamper men ligger fortsatt på 1. plass med 19-5-1 og 56-15 i målforskjell med to uavgjort på rad etter to seire på rad og tapet på bortebane for Manchester City (2). På hjemmebane er statistikken 10-2-0 og 32-7 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter syv seirer på rad og laget er det eneste som er ubeseiret på hjemmebane så langt denne sesongen i Premier League. Bournemouth ligger på 10. plass, 29 poeng bak vertene, med tap på bortebane for Cardiff City (18) i siste kamp etter to seirer på rad på hjemmebane. På bortebane er statistikken 3-0-9 og 12-27 i målforskjell med syv tap på rad og 3-20 i målforskjell. Liverpool har vunnet de tre siste oppgjørene mellom lagene og vinner igjen. SIKKER H.

Lørdag 9. februar kl. 16:00 U-tips 96
1 Brighton & Hove Albion—Burnley ENG Premier League H HU
2 Liverpool—Bournemouth ENG Premier League H H
3 Huddersfield Town—Arsenal ENG Premier League B B
4 Watford—Everton ENG Premier League U HU
5 Crystal Palace—West Ham United ENG Premier League H HU
6 Southampton—Cardiff City ENG Premier League H H
7 Derby County—Hull City ENG Championship H H
8 Blackburn Rovers—Bristol City ENG Championship U HUB
9 Nottingham Forest—Brentford ENG Championship H HU
10 Swansea City—Millwall ENG Championship H H
11 Queens Park Rangers—Birmingham City ENG Championship H H
12 Stoke City—West Bromwich Albion ENG Championship B UB

Huddersfield Town ligger på 20. og sisteplass med 2-5-18 og 13-46 i målforskjell med tre tap på rad etter uavgjort og åtte tap på rad. På hjemmebane er statistikken 1-2-10 og 5-20 i målforskjell med seks tap på rad. Arsenal ligger på 6. plass, 36 poeng foran vertene, med 14-5-6 og 51-36 i målforskjell med tap på bortebane for Manchester City (2) i siste kamp etter to seirer på rad på hjemmebane. På bortebane er statistikken 4-3-5 og 23-25 i målforskjell med tre tap på rad og der den siste seieren var mot Bournemouth (10) i november. Arsenal har vunnet de tre siste oppgjørene mellom lagene og vinner igjen. SIKKER B.

Skriv ut

  .