Lørdagskupongen uke 51

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med syv kamper fra Premier League og fem kamper fra Championship. Den første sikre hentes fra kamp nr 1 på kupongen, med kampstart 18:30, der Cardiff City får besøk av Manchester United og der Ole Gunnar Solskjær debuterer som manager for Manchester United. I den andre sikre vinner Manchester City hjemme over Crystal Palace. Legg merke til at Bournemouth og Chelsea spiller kvartfinalekamper i ligacupen på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Cardiff City ligger på 16. plass med 4-2-11 og 17-33 i målforskjell med tap, seier, tap, seier, tap og seier på de seks siste kampene. På hjemmebane er statistikken 4-1-4 og 12-15 i målforskjell med tre seirer på rad. Manchester United ligger på 6. plass, 12 poeng foran vertene, med 7-5-5 og 29-29 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier og tre uavgjorte på rad. På bortebane er statistikken 3-2-4 og 15-18 i målforskjell med tap, uavgjort og tap på de tre siste kampene etter seieren over Bournemouth (11). Tror managerbyttet kan ha en positiv effekt for Manchester United. SIKKER B.

Lørdag 22. desember kl. 16:00 U-tips 96
1 Cardiff City—Manchester United ENG Premier League B B
2 Bournemouth—Brighton & Hove Albion ENG Premier League H HB
3 Chelsea—Leicester City ENG Premier League H H
4 Huddersfield Town—Southampton ENG Premier League B HB
5 Manchester City—Crystal Palace ENG Premier League H H
6 Newcastle United—Fulham ENG Premier League H HU
7 West Ham United—Watford ENG Premier League U HUB
8 Blackburn Rovers—Norwich City ENG Championship B UB
9 Derby County—Bristol City ENG Championship H H
10 Ipswich Town—Sheffield United ENG Championship B B
11 Nottingham Forest—Queens Park Rangers ENG Championship H H
12 Hull City—Swansea City ENG Championship H HU

Manchester City ligger på 2. plass med 14-2-1 og 48-10 i målforskjell med seier i siste kamp etter tapet på bortebane for Liverpool (1) og syv seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 9-0-0 og 33-6 i målforskjell. Laget gikk videre til semifinalen i ligacupen på tirsdag etter seier på bortebane over Leicester City etter straffesparkkonkurranse. Crystal Palace ligger på 15. plass, 29 poeng bak vertene, med 4-3-10 og 14-23 i målforskjell med seier på hjemmebane over Leicester City (12) etter to tap på rad på bortebane. På bortebane er statiskken 2-1-6 og 9-15 i målforskjell med to tap på rad etter uavgjort og tre tap på rad. Manchester City har vunnet de fem siste tilsvarende oppgjørene i Premier League og vinner igjen. SIKKER H.

Skriv ut