Lørdagskupongen uke 5

Lørdagskupongen, med flere store favoritter, henter alle kampene fra England med syv kamper fra Premier League og fem kamper fra Championship. De sikre hentes fra Championship der West Bromwich Albion vinner hjemme over Luton Town og Leeds United vinner hjemme over Wigan Athletic. Legg merke til at Manchester United spiller returoppgjør i semifinale i ligacupen borte mot Manchester City og at West Ham United får besøk av Liverpool i en utsatt kamp i Premier League etter at tipsene er lagt ut.

West Bromwich Albion ligger på 2. plass, to poeng bak Leeds United, med 14-11-4 og 51-33 i målforskjell med to tap på rad etter to uavgjorte på rad og tap. På hjemmebane er statistikken 6-6-2 og 30-20 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort, tap, uavgjort og tre seirer på rad. Luton Town ligger på 24. og sisteplass, 29 poeng bak vertene, med 7-3-19 og 37-63 i målforskjell med seier på hjemmebane i siste kamp etter fire tap på rad. På bortebane er statistikken 2-0-13 og 14-39 i målforskjell med ti tap på rad. West Bromwich Albion vant det omvendte oppgjøret i august. SIKKER H.

Lørdag 1. februar kl. 16:00 U-tips 96
1 Manchester United—Wolverhampton Wanderers ENG Premier League H H
2 Liverpool—Southampton ENG Premier League H H
3 Crystal Palace—Sheffield United ENG Premier League U HU
4 Watford—Everton ENG Premier League H HB
5 Newcastle United—Norwich City ENG Premier League H H
6 West Ham United—Brighton & Hove Albion ENG Premier League H HB
7 Bournemouth—Aston Villa ENG Premier League U HUB
8 West Bromwich Albion—Luton Town ENG Championship H H
9 Leeds United—Wigan Athletic ENG Championship H H
10 Fulham—Huddersfield Town ENG Championship H H
11 Preston North End—Swansea City ENG Championship U HU
12 Queens Park Rangers—Bristol City ENG Championship U HU

Leeds United ligger på 1. plass, to poeng foran West Bromwich Albion, med seier i siste kamp etter to tap på rad, uavgjort og seier. På hjemmebane er statistikken 8-4-2 og 22-12 i målforskjell med seier i siste kamp etter tap, to uavgjorte på rad og seks seirer på rad. Wigan Athletic ligger på 22. plass, 29 poeng bak vertene, med 6-8-15 og 27-44 i målforskjell med seier på hjemmebane i siste kamp etter to tap på rad, seier og tap. På bortebane er statistikken 1-4-10 og 13-26 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier, tap, uavgjort og tap. Leeds United vant det omvendte oppgjøret i august. SIKKER H.

Skriv ut