Lørdagskupongen uke 49

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med fire kamper fra Premier League og åtte kamper fra Championship. Den første sikre hentes fra Premier League der Manchester City vinner lokaloppgjøret hjemme over Manchester United og den andre sikre hentes fra Championship der Hull City vinner hjemme over Stoke City. Legg merke til at flere av lagene i Premier League spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Manchester City ligger på 2. plass, åtte poeng bak Liverpool, med 10-2-3 og 43-17 i målforskjell med seier på bortebane over Burnley (11) på tirsdag etter uavgjort, seier, tap og tre seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 5-1-1 og 21-6 i målforskjell med tre seirer på rad etter tapet for Wolverhampton Wanderers (7). Manchester United ligger på 10. plass, 14 poeng bak vertene, med 4-6-4 og 21-17 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter seier, tap og seier. På bortebane er statistikken 1-3-3 og 8-10 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap, seier og to tap på rad. Spiller hjemmekamp mot Tottenham etter at tipsene er lagt ut. Manchester City vant begge oppgjørene mellom lagene sist sesong. SIKKER H.

Lørdag 7. desember kl. 16:00 U-tips 96
1 Manchester City—Manchester United ENG Premier League H H
2 Bournemouth—Liverpool ENG Premier League B HB
3 Watford—Crystal Palace ENG Premier League U HUB
4 Tottenham—Burnley ENG Premier League H H
5 Blackburn Rovers—Derby County ENG Championship H H
6 Middlesbrough—Charlton Athletic ENG Championship H HB
7 Queens Park Rangers—Preston North End ENG Championship H H
8 Fulham—Bristol City ENG Championship H HU
9 Reading FC—Birmingham City ENG Championship H HB
10 Sheffield Wednesday—Brentford ENG Championship H HU
11 Hull City—Stoke City ENG Championship H H
12 Luton Town—Wigan Athletic ENG Championship H H

Hull City ligger på 12. plass med 7-5-7 og 30-26 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier, uavgjort, tap og tre seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 4-2-4 og 16-13 i målforskjell med seier i siste kamp etter tap, seier, tap og seier. Stoke City ligger på 23. plass, tolv poeng bak vertene, med 4-2-13 og 20-33 i målforskjell med to tap på rad etter to seirer på rad etter tre tap på rad og der seirene kom over tabellnaboene Barnsley (24) og Wigan Athletic (22). SIKKER H.

Skriv ut