Lørdagskupongen uke 49

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med syv kamper fra Premier League og fem kamper fra Championship. Den første sikre hentes fra Premier League der Manchester United vinner hjemme over Fulham og og den andre sikre hentes fra Championship der Norwich City vinner hjemme over Bolton Wanderers. Legg merke til at flere av lagene i Premie League spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Manchester United ligger, før onsdagens hjemmekamp mot Arsenal (4), på 8. plass med 6-4-4 og 22-23 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter tapet på bortebane for Manchester City (1). På hjemmebane er statistikken 3-2-1 og 8-8 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter to seirer på rad. Fulham ligger, før onsdagens hjemmekamp mot Leicester City (9), på 20. og sisteplass, 14 poeng bak vertene, med 2-2-10 og 14-35 i målforskjell med tap på bortebane i siste kamp etter seieren på hjemmebane over Southampton (18) og seks tap på rad. På bortebane er statistikken 0-1-7 og 5-20 i målforskjell med seks tap på rad. Dette er en kamp Manchester United ikke har råd til å tape. SIKKER H.

Lørdag 8. desember kl. 16:00 U-tips 96
1 Leicester City—Tottenham ENG Premier League H HB
2 Chelsea—Manchester City ENG Premier League H HUB
3 Arsenal—Huddersfield Town ENG Premier League H H
4 Manchester United—Fulham ENG Premier League H H
5 West Ham United—Crystal Palace ENG Premier League B HB
6 Burnley—Brighton & Hove Albion ENG Premier League B UB
7 Cardiff City—Southampton ENG Premier League H HU
8 Norwich City—Bolton Wanderers ENG Championship H H
9 Leeds United—Queens Park Rangers ENG Championship H H
10 Middlesbrough—Blackburn Rovers ENG Championship H H
11 Birmingham City—Bristol City ENG Championship H H
12 Reading FC—Sheffield United ENG Championship B UB

Norwich City ligger på 1. plass med 12-4-4 og 35-22 i målforskjell med seier på hjemmebane over Rotherham United (20) i siste kamp etter uavgjort og seks seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 7-0-3 og 17-13 i målforskjell med fire seirer på rad. Bolton Wanderers ligger på 23. plass, 22 poeng bak vertene, med 4-6-10 og 13-26 i målforskjell med uavgjort på hjemmebane mot Wigan Athletic (15) i siste kamp etter tap, uavgjort og fire tap på rad. På bortebane er statistikken 2-4-4 og 7-12 i målforskjell med tap og uavgjort på de åtte siste kampene. Tilsvarende oppgjør sist sesong endte uavgjort, men nå vinner Norwich City. SIKKER H.

Skriv ut