Lørdagskupongen uke 48

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med fem kamper fra Premier League og syv kamper fra Championship. Den første sikre hentes fra Premier League der Liverpool vinner hjemme over Brighton & Hove Albion og den andre sikre hentes fra Championship der Leeds United vinner hjemme over Middlesbrough. Legg merke til at Liverpool, Chelsea og flere av lagene i Championship spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Liverpool ligger på 1. plass med 12-1-0 og 30-11 i målforskjell med fire seirer på rad etter uavgjort mot Manchester United (9) på bortebane. På hjemmebane er statistikken 6-0-0 og 17-6 i målforskjell. Spiller hjemmekamp mot Napoli i gruppespillet i Champions League gruppe E etter at tipsene er lagt ut. Brighton & Hove Albion ligger på 12. plass, 22 poeng bak vertene, med 4-3-6 og 15-19 i målforskjell med to tap på rad etter to seirer på rad og tap. På bortebane er statistikken 1-1-4 og 5-11 i målforskjell med tre tap på rad etter uavgjort og tap. Liverpool har vunnet alle fire oppgjørene mellom lagene de to siste sesongene. SIKKER H.

Lørdag 30. november kl. 16:00 U-tips 96
1 Southampton—Watford ENG Premier League H HB
2 Liverpool—Brighton & Hove Albion ENG Premier League H H
3 Chelsea—West Ham United ENG Premier League H H
4 Burnley—Crystal Palace ENG Premier League U HU
5 Tottenham—Bournemouth ENG Premier League H H
6 Leeds United—Middlesbrough ENG Championship H H
7 Nottingham Forest—Cardiff City ENG Championship H H
8 Bristol City—Huddersfield Town ENG Championship U HUB
9 Derby County—Queens Park Rangers ENG Championship H HB
10 Birmingham City—Millwall FC ENG Championship H HB
11 Stoke City—Blackburn Rovers ENG Championship H HB
12 Brentford—Luton Town ENG Championship H H

Leeds United ligger på 1. plass, ett poeng foran West Bromwich Albion som spiller hjemmekamp mot Bristol City etter at tipsene er lagt ut, med 11-4-3 og 24-10 i målforskjell med fire seirer på rad etter to uavgjorte på rad og seier. På hjemmebane er statistikken 5-2-1 og 9-4 i målforskjell med fire seirer på rad etter uavgjort og tap. Middlesbrough ligger på 22. plass, 23 poeng bak vertene, med 2-8-7 og 15-23 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter tap og to uavgjorte på rad. På bortebane er statistikken 0-4-4 og 8-13 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap, uavgjort og to tap på rad. Spiller hjemmekamp mot Barnsley etter at tipsene er lagt ut. SIKKER H.

Skriv ut