Lørdagskupongen uke 47

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med seks kamper fra Premier League og seks kamper fra Championship. De sikre hentes fra Premier League der Manchester United vinner hjemme over Brighton & Hove Albion og Tottenham vinner hjemme over West Bromwich Albion.

Manchester United ligger på 2. plass, åtte poeng bak byrival Manchester City og ett poeng foran Chelsea, med 8-2-2 og 27-6 i målforskjell med to seirer og to tap på de fire siste der tapene har kommet på bortebane. På hjemmebane er laget ubeseiret etter seks kamper med målforskjell 19-1. Brighton & Hove Albion ligger på 9. plass, ti poeng bak vertene, med 4-4-4 og 13-13 i målforskjell med uavgjort i siste kamp. På bortebane er statistikken 2-1-3 og 5-6 i målforskjell med to seirer på rad, men mot ett hjemmelag som er ubeseiret på hjemmebane så blir det tap. SIKKER H.

Lørdag 25. november 16:00 U-tips 96
1 Liverpool—Chelsea ENG Premier League H HU
2 Manchester United—Brighton & Hove Albion ENG Premier League H H
3 Tottenham—West Bromwich Albion ENG Premier League H H
4 Newcastle United—Watford ENG Premier League U HUB
5 Crystal Palace—Stoke City ENG Premier League H H
6 Swansea City—Bournemouth ENG Premier League B B
7 Wolverhampton Wanderers—Bolton Wanderers ENG Championship H H
8 Hull City—Bristol City ENG Championship B B
9 Middlesbrough—Derby County ENG Championship U HU
10 Aston Villa—Ipswich Town ENG Championship H HU
11 Reading FC—Sheffield Wednesday ENG Championship H HB
12 Norwich City—Preston North End ENG Championship H HB

Tottenham ligger på 4. plass, to poeng bak Chelsea og ett poeng foran Liverpool, med 7-2-3 og 20-9 i målforskjell med to seirer og to tap på de fire siste der tapene har kommet på bortebane. På hjemmebane er statistikken 3-2-1 og 8-4 i målforskjell med tre seirer på rad. West Bromwich Albion ligger på 17. plass, 13 poeng bak vertene, med 2-4-6 og 9-18 i målforskjell med fire tap på rad og der seirene kom i de to første kampene. På bortebane er statistikken 1-1-4 og 3-8 i målforskjell med to tap på rad. SIKKER H.

Skriv ut