Lørdagskupongen uke 47

Lørdagskupongen henter to kamper fra Eliteserien, fire kamper fra Premier League og seks kamper fra Championship. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Premier League der Liverpool vinner hjemme over Southampton. Den første halvgarderte hentes fra Eliteserien, Odd – Vålerenga, der Odd har syv kamper på rad uten seier, mens Vålerenga har uavgjort i sine to siste og det omvendte oppgjøret i juni endte også uavgjort, med HB. Den andre halvgarderte hentes fra Championship, Birmingham – Blackpool, der Birmingham har tre kamper på rad uten seier, mens Blackpool har uavgjort i sine tre siste, med HB. Legg merke til at Liverpool og flere av lagene i Championship spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Liverpool ligger på 3. plass, ett poeng bak Manchester City og fire poeng bak Chelsea, med 7-4-1 og 35-11 i målforskjell, og var tilbake med seier på hjemmebane over Arsenal (5) med 4-0 i siste kamp etter tapet på bortebane for West Ham (4) og uavgjort på hjemmebane mot Brighton (9). På hjemmebane er statistikken 3-3-0 og 14-5 i målforskjell med seier i siste kamp etter to uavgjorte på rad. Liverpool er klare for sluttspillet i Champions League og får besøk av Porto på onsdag etter at tuipsene er lagt ut, og der Jürgen Klopp mest trolig slipper til en del reserver. Southampton ligger på 13. plass, elleve poeng bak vertene, med 3-5-4 og 11-14 i målforskjell med tap i siste kamp etter en fin periode med tre seiere og en uavgjort, mot lag plassert på plassene 15-18, og der kun en av seirene kom på bortebane. På bortebane er statistikken 1-2-3 og 6-10 i målforskjell med tap i siste kamp for Norwich (19) etter seier og tap. Lagene vant hver sin hjemmekamp sist sesong, og før det hadde Liverpool vunnet seks oppgjør mellom lagene, hjemme og borte. SIKKER H.

Lørdag 27. november spillefrist kl. 15:55 U-tips 96 rekker MU
9-2-148
1 Lillestrøm-Strømsgodset NOR Eliteserien H H
2 Odd-Vålerenga NOR Eliteserien H HB HB
3 Brighton-Leeds ENG Premier League H HU
4 Crystal Palace-Aston Villa ENG Premier League B HB
5 Liverpool-Southampton ENG Premier League H H H
6 Norwich-Wolverhampton ENG Premier League B B
7 Birmingham-Blackpool ENG Championship H HB HB
8 Bournemouth-Coventry City ENG Championship H H
9 Huddersfield-Middlesbrough ENG Championship H HB
10 Hull-Millwall ENG Championship B B
11 Stoke-Blackburn ENG Championship H H
12 Swansea-Reading ENG Championship H HUB

M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.

print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.