Lørdagskupongen uke 47

Lørdagskupongen henter syv kamper fra Premier League og fem kamper fra den siste serierunden i Eliteserien. I Eliteserien er det knyttet spenning til hvem som tar 2. plassen etter Rosenborg. Molde på 2. plass skal på besøk til allerede nedrykksklare Sandefjord Fotball (16), mens Brann som ligger poenget bak får besøk av Odd (7). I bunnen kjemper Bodø/Glimt, Strømsgodset, Start, Lillestrøm og Stabæk om viktige poeng der Bodø/Glimt ligger best an men kan fortsatt ende på den utsatte kvalifiseringsplassen, og alle de fire andre klubbene kan rykke direkte ned. Tippetips.info tror at Molde tar sølv i Eliteserien, Strømsgodset havner på kvalifiseringsplassen og at Start rykker direkte ned. Det hentes en sikker fra hver av seriene og i Premier League vinner Manchester United hjemme over Crystal Palace og i Eliteserien vinner Haugesund hjemme over Start.

Manchester United ligger på 8. plass med 6-2-4 og 20-21 i målforskjell med tap på bortebane for byrival Manchester City (1) i siste kamp etter to seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 3-1-1 og 8-8 i målforskjell med to seirer på rad etter uavgjort. Crystal Palace ligger på 16. plass, 12 poeng bak vertene, med 2-2-8 og 8-17 i målforskjell med to tap på rad etter uavgjort og tre tap på rad. På bortebane er statistikken 2-0-4 og 6-9 i målforskjell med tre tap på rad og der seirene har kommet mot bunnlagene Huddersfield Town (19) og Fulham (20). Manchester United vant begge oppgjørene mellom lagene sist sesong og vinner igjen. SIKKER H.

Lørdag 24. november kl. 16:00 U-tips 96
1 Tottenham—Chelsea ENG Premier League U HUB
2 Watford—Liverpool ENG Premier League B HB
3 Manchester United—Crystal Palace ENG Premier League H H
4 Everton—Cardiff City ENG Premier League H H
5 West Ham United—Manchester City ENG Premier League B UB
6 Brighton & Hove Albion—Leicester City ENG Premier League H HU
7 Fulham—Southampton ENG Premier League H HB
8 Brann—Odd NOR Eliteserien H H
9 Rosenborg—Bodø/Glimt NOR Eliteserien H HB
10 Stabæk—Strømsgodset NOR Eliteserien H H
11 Lillestrøm—Kristiansund BK NOR Eliteserien H H
12 Haugesund—Start NOR Eliteserien H H

Haugesund ligger og ender på 4. plass, uten medaljesjanse, med 15-5-9 og 42-32 i målforskjell med tap på bortebane for Molde (2) i siste kamp etter seier, tap og tre seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 9-2-3 og 22-13 i målforskjell med tre seirer på rad etter tapet for Brann (3). Start ligger på 14. og kvalikplass, et poeng foran Stabæk og 21 poeng bak vertene, med 8-5-16 og 29-51 i målforskjell med tre tap på rad etter to seirer på rad. På bortebane er statistikken 2-3-9 og 12-31 i målforskjell med tap for Sandefjord Fotball (16) i siste kamp etter seier, tap og seier. Haugesund vant det omvendte oppgjøret i april og vinner igjen, og siden vi tror at både Stabæk og Lillestøm vinner sine hjemmekamper så rykker Start direkte ned til OBOS-ligaen. SIKKER H.

Skriv ut