Lørdagskupongen uke 46

Lørdagskupongen henter seks kamper fra Nations League og seks kamper fra League One i England. De sikre hentes fra England der Hull City vinner hjemme over Burton Albion og Sunderland vinner hjemme over Milton Keynes Dons. Legg merke til at alle lagene i Nations League spiller privatlandskamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut og at  kamp 10 Oxford United – Doncaster Rovers trekkes.

Hull City, som rykket ned fra Championship sist sesong, ligger på 5. plass med 7-0-3 og 16-9 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier, tap og to seiere på rad. På hjemmebane er statistikken 3-0-1 og 4-2 i målforskjell med tap for Peterborough United (1) i siste kamp. Burton Albion ligger på 23. plass, 14 poeng bak vertene med en kamp mer spilt, med 1-4-6 og 13-21 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap, to uavgjorte på rad og tap. På bortebane har laget seks kamper der de tre siste kampene har endt uavgjort etter tre tap og målforskjellen er 7-12. Hull City vant begge oppgjørene mellom lagene i Championship sesongen 2017/18. SIKKER H.

Lørdag 14. november kl. 16:00 U-tips 96
1 Sverige-Kroatia EUR Nations League H H
2 Portugal-Frankrike EUR Nations League H HU
3 Sveits-Spania EUR Nations League B HB
4 Tyskland-Ukraina EUR Nations League H H
5 Kypros-Luxembourg EUR Nations League B B
6 Aserbajdsjan-Montenegro EUR Nations League B UB
7 Crewe Alexandra-Peterborough United ENG League One B B
8 Hull-Burton Albion ENG League One H H
9 Sunderland-Milton Keynes Dons ENG League One H H
10 * Oxford United-Doncaster Rovers ENG League One U HUB
11 Bristol Rovers-Fleetwood Town ENG League One B HB
12 Shrewsbury Town-Swindon Town ENG League One B HB
* Kamp 10 Oxford United-Doncaster Rovers trekkes

Sunderland, som endte på 20. og sisteplass i Premier League i sesongen 2016/17 og på 24. og sisteplass i Championship påfølgende sesong, ligger på 6. plass med 6-3-1 og 14-7 i målforskjell med to seiere på rad etter uavgjort, tap og to seiere på rad. På hjemmebane er statistikken 3-1-1 og 6-5 i målforskjell med seier i siste kamp etter tap og to seiere på rad. Milton Keynes Dons ligger på 19. plass, elleve poeng bak vertene med en kamp mer spilt, med 2-4-5 og 11-13 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter seieren på hjemmebane over Wigan Athletic (24) og to tap på rad. På bortebane har laget seks kamper der den siste endte uavgjort etter fire tap på rad og målforskjellen er 4-9. Sunderland vant begge oppgjørene mellom lagene sist sesong. SIKKER H.

Skriv ut