Lørdagskupongen uke 45

Lørdagskupongen inneholder privatlandskampen mellom FYR Makedonia—Norge, kampen fra playoff til VM-kvalifiseringen i Europa mellom Danmark—Irland, ni kamper fra League One og en kamp fra League Two i England. De sikre hentes fra League One der Bradford City vinner hjemme over Plymouth Argyle og Scunthorpe United vinner hjemme over Bristol Rovers. Kamp 6 Shrewsbury Town—Charlton Athletic, kamp 10 Rochdale—Wigan Athletic og kamp 11 Southend United—Oldham Athletic, alle fra League One, trekkes.

Bradford City ligger på 3. plass med 9-3-4 og 25-18 i målforskjell med en av hver på de tre siste. På hjemmebane er statistikken 4-1-3 og 9-8 i målforskjell også med en av hver på de tre siste. Plymouth Argyle ligger på 24. og sisteplass, 19 poeng bak vertene, med 2-5-9 og 12-24 i målforskjell med tre uavgjorte og en seier på de fire siste etter fire tap på rad. På bortebane er statistikken 1-3-4 og 6-9 i målforskjell med seier i siste kamp. Gjestene er nyopprykket fra League Two og merker nivåforskjellen. SIKKER H.

Lørdag 11. november 16:00 U-tips 96
1 FYR Makedonia—Norge Privatlandskamp H HU
2 Danmark—Irland EUR VM-kvalifisering playoff H HU
3 Blackpool—Portsmouth ENG League One H H
4 Bradford City—Plymouth Argyle ENG League One H H
5 Milton Keynes Dons—Fleetwood Town ENG League One U HUB
6 * Shrewsbury Town—Charlton Athletic ENG League One H HB
7 Oxford United—Northampton Town ENG League One H H
8 Gillingham FC—Bury FC ENG League One H H
9 Scunthorpe United—Bristol Rovers ENG League One H H
10 * Rochdale—Wigan Athletic ENG League One B HB
11 * Southend United—Oldham Athletic ENG League One H HU
12 Stevenage—Notts County ENG League Two B B
* Kamp 6 Shrewsbury Town—Charlton Athletic trekkes
* Kamp 10 Rochdale—Wigan Athletic trekkes
* Kamp 11 Southend United—Oldham Athletic trekkes

Scunthorpe United ligger på 5. plass med 7-5-4 og 18-13 i målforskjell med to seirer på rad etter uavgjort og tre tap på rad. På hjemmebane er statistikken 3-3-2 og 8-6 i målforskjell med en av hver på de tre siste. Bristol Rovers ligger på 13. plass, fem poeng bak vertene, med 7-0-9 og 25-29 i målforskjell med seier på hjemmebane i siste kamp etter tre tap på rad. På bortebane er statistikken 2-0-6 og 10-17 i målforskjell med to tap på rad og der seirene har kommet mot lag som ligger på nedrykksplass. Vertene vant tilsvarende oppgjør forrige sesong og vinner igjen. SIKKER H.

Skriv ut