Lørdagskupongen uke 45

Lørdagskupongen henter to kamper fra Eliteserien, tre kamper fra Premier League og syv kamper fra Championship. Den første sikre hentes fra Eliteserien der Brann vinner hjemme over Haugesund og den andre sikre hentes fra Premier League der Chelsea vinner hjemme over Sheffield United. Legg merke til at Chelsea møter Rennes på hjemmebane i Champions League gruppe E og at flere av lagene i Championship spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Brann ligger på 12. plass, seks poeng foran Start (14) på kvalikplass, med 6-7-10 og 29-39 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter to tap på rad og uavgjort og lage er uten seier på sine åtte siste kamper. På hjemmebane er statistikken 2-4-5 og 14-15 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter to tap på rad, uavgjort og to tap på rad. Haugesund ligger på 10. plass, tre poeng foran vertene, med 8-4-11 og 27-37 i målforskjell med tap i siste kamp etter to seiere på radtap og uavgjort. På bortebane er statistikken 3-2-6 og 9-18 i målforskjell med seier i siste kamp etter tre tap på rad og seier. Brann vant det omvendte oppgjøret i juni. Kåre Ingebrigtsen har kun en seier på sine ti kamper som Brann-trener, på bortebane mot Stabæk i august, og tror Kåre Ingebrigtsen får sin første seier på hjemmebane. SIKKER H.

Lørdag 7. november kl. 16:00 U-tips 96
1 Brann-Haugesund NOR Eliteserien H H
2 Mjøndalen-Strømsgodset NOR Eliteserien B HB
3 Crystal Palace-Leeds ENG Premier League H HB
4 Chelsea-Sheffield United ENG Premier League H H
5 West Ham-Fulham ENG Premier League H H
6 Birmingham-Bournemouth ENG Championship B B
7 Norwich-Swansea ENG Championship H HU
8 Sheffield Wed-Millwall FC ENG Championship H HB
9 Watford-Coventry City ENG Championship H H
10 Blackburn-Queens PR ENG Championship H H
11 Huddersfield-Luton ENG Championship B HB
12 Brentford-Middlesbrough ENG Championship U HUB

Chelsea ligger på 7. plass med 3-3-1 og 16-9 i målforskjell med seier i siste kamp etter to uavgjorte på rad, seier og uavgjort. På hjemmebane er statistikken 1-1-1 og 7-5 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter seier og tapet for Liverpool (1). Sheffield United ligger på 19. plass, elleve poeng bak vertene, med 0-1-6 og 3-10 i målforskjell med to tap på rad etter uavgjort og fire tap på rad. På bortebane er laget poengløse etter tre kamper og målforskjellen er 2-5. Lagene spilte uavgjort 2-2 i det tilsvarende oppgjøret sist sesong men nå vinner vertene. SIKKER H.

Skriv ut