Lørdagskupongen uke 45

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med fem kamper fra Premier League og syv kamper fra Championship. De sikre hentes fra Championship der Queens Park Rangers vinner hjemme over Middlesbrough og Preston North End vinner hjemme over Huddersfield Town. Legg merke til at Arsenal spiller kamp i Europa League og Tottenham spiller kamp i Champions League etter at tipsene er lagt ut.

Queens Park Rangers ligger på 9. plass med 7-2-6 og 24-28 i målforskjell med to tap på rad etter uavgjort og to seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 3-2-3 og 15-16 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort, seier, tap og to seirer på rad. Middlesbrough ligger på 22. plass, elleve poeng bak vertene, med 2-6-7 og 11-19 i målforskjell med tap i siste kamp etter to uavgjorte og to tap på rad. På bortebane er statistikken 0-3-4 og 6-11 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort, to tap på rad og uavgjort. Queens Park Rangers vant det tilsvarende oppgjøret siste sesong. SIKKER H.

Lørdag 9. november kl: 16:00 U-tips 96
1 Leicester City—Arsenal ENG Premier League H H
2 Tottenham—Sheffield United ENG Premier League H H
3 Southampton—Everton ENG Premier League H HB
4 Burnley—West Ham United ENG Premier League H H
5 Newcastle United—Bournemouth ENG Premier League B HB
6 Hull City—West Bromwich Albion ENG Championship B HB
7 Leeds United—Blackburn Rovers ENG Championship H H
8 Sheffield Wednesday—Swansea City ENG Championship U HUB
9 Queens Park Rangers—Middlesbrough ENG Championship H H
10 Preston North End—Huddersfield Town ENG Championship H H
11 Millwall FC—Charlton Athletic ENG Championship B HB
12 Birmingham City—Fulham ENG Championship H HU

Preston North End ligger på 2. plass, to poeng bak West Bromwich Albion, med 8-4-3 og 28-16 i målforskjell med to seirer på rad etter uavgjort, tap og seier. På hjemmebane er statistikken 6-2-0 og 22-9 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort, seier og uavgjort og laget har den beste statistikken på hjemmebane av alle lagene så langt denne sesongen. Huddersfield Town ligger på 18. plass, tolv poeng bak vertene, med to seirer på rad etter to uavgjorte og to seirer på rad, og der alle kampene har vært mot lag som ligger på den nedre delen av tabellen. På bortebane er statistikken 2-2-3 og 9-11 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort, seier og tre tap på rad. SIKKER H.

Skriv ut

  .