Lørdagskupongen uke 44

Lørdagskupongen henter to kamper fra Eliteserien, fire kamper fra Premier League og seks kamper fra Championship. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Premier League der Chelsea vinner hjemme over Burnley. Den første halvgarderte hentes fra Eliteserien, Brann – Rosenborg, der Brann ligger under streken og Rosenborg ligger to poeng bak Viking på 3. plass, og dette er kampen ingen vil tape, med HB. Den andre halvgarderte hentes fra Championship, Blackburn – Sheffield United, der gjestene vant begge oppgjørene mellom lagene når dem spilte i Championship sesongen 2018/2019, med HU. Legg merke til at flere av lagene i Championship spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Chelsea ligger på 1. plass, tre poeng foran Liverpool, med 8-1-1 og 26-3 i målforskjell med seier i de fire siste kampene. På hjemmebane er staistikken 4-0-1 og 16-2 i målforskjell med seier i de to siste kampene etter 1-0 tapet for Manchester City (3). Vant 1-0 på bortebane over Malmö i gruppe H i Champions League på tirsdag. Burnley ligger på 18. plass, 18 poeng bak vertene, med 1-4-5 og 10-16 i målforskjell med sesongens første seier, på hjemmebane over Brentford (12), i siste kamp etter uavgjort, tap og to uavgjorte på rad. På bortebane er statistikken 0-2-3 og 5-11 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap og uavgjort. Chelsea har vunnet de fire siste oppgjørene mellom lagene, hjemme og borte, med en målforskjell på 12-2 og vinner igjen. SIKKER H.

Lørdag 6. november spillefrist kl. 15:55 U-tips 96 rekker MU
9-2-148
1 Brann-Rosenborg NOR Eliteserien B HB HB
2 Sarpsborg 08-Stabæk NOR Eliteserien H H
3 Brighton-Newcastle ENG Premier League H H
4 Brentford-Norwich ENG Premier League H HU
5 Chelsea-Burnley ENG Premier League H H H
6 Crystal Palace-Wolverhampton ENG Premier League U HUB
7 Blackburn-Sheffield Utd ENG Championship H HU HU
8 Bournemouth-Swansea ENG Championship H HU
9 Coventry City-Bristol City ENG Championship H H
10 Luton-Stoke ENG Championship H H
11 West Bromwich-Middlesbrough ENG Championship U HU
12 Blackpool-Queens PR ENG Championship H H

M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.

print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.