Lørdagskupongen uke 44

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med syv kamper fra Premier League og fem kamper fra Championship. Både Chelsea (4), med fire seirer på rad og Liverpool (1), som er ubeseiret, skal ut i bortekamper mot lag plassert langt ned på tabellen. De sikre hentes fra to andre kamper i Premier League der Manchester City vinner hjemme over Southampton og Arsenal vinner hjemme over Wolverhampton Wanderers. Legg merke til at flere av lagene i Premie League spiller kamper i 4. runde i ligacupen på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Manchester City ligger på 2. plass, seks poeng bak Liverpool, med 7-1-2 og 32-9 i målforskjell med to seirer på rad etter tap og to seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 3-1-1 og 17-4 i målforskjell med seier i siste kamp etter tap og to seirer på rad. Southampton ligger på 18. plass, 14 poeng bak vertene, med 2-2-6 og 9-25 i målforskjell med 9-0 tap på hjemmebane for Leicester City i siste kamp etter uavgjort og tre tap på rad. På hjemmebane er statistikken 2-1-2 og 5-6 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap og to seirer på rad. Lagene møttes i tilsvarende oppgjør i 4. runde i ligacupen på tirsdag og da vant Manchester City 3-1 og Manchester City vant også begge oppgjørene mellom lagene sist sesong. SIKKER H.

Lørdag 2. november kl: 16:00 U-tips 96
1 Watford—Chelsea ENG Premier League B HB
2 Aston Villa—Liverpool ENG Premier League B HB
3 Manchester City—Southampton ENG Premier League H H
4 Arsenal—Wolverhampton Wanderers ENG Premier League H H
5 West Ham United—Newcastle United ENG Premier League U HU
6 Sheffield United—Burnley ENG Premier League H HB
7 Brighton & Hove Albion—Norwich City ENG Premier League H H
8 Leeds United—Queens Park Rangers ENG Championship H H
9 Blackburn Rovers—Sheffield Wednesday ENG Championship B UB
10 Luton Town—Nottingham Forest ENG Championship U HUB
11 Fulham—Hull City ENG Championship H H
12 Cardiff City—Birmingham City ENG Championship H H

Arsenal ligger på 5. plass med 4-4-2 og 15-14 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap, seier, uavgjort og seier. På hjemmebane er statistikken 3-2-0 og 10-7 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter to seirer på rad og uavgjort. Wolverhampton Wanderers ligger på 12. plass, fire poeng bak vertene, med 1-6-2 og 13-13 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter seier og to uavgjorte på rad. På bortebane er statistikken 1-3-1 og 6-5 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter seier, uavgjort og tap. Tilsvarende oppgjør sist sesong endte uavgjort. Begge lagene skal ut i bortekamper i 4. runde i ligacupen på onsdag etter at tipsene er lagt ut. SIKKER H.

Skriv ut

  .