Lørdagskupongen uke 44

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med seks kamper fra Premier League og toppoppgjøret der Arsenal får besøk av ubeseirede Liverpool og seks kamper fra Championship.  Den første sikre hentes fra Premier League der Everton vinner hjemme over Brighton & Hove Albion og og den andre sikre hentes fra Championship der West Bromwich Albion vinner borte over Hull City.

Everton ligger på 9. plass med 4-3-3 og 16-14 i målforskjell med på bortebane for Manchester United (8) i siste kamp etter tre seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 3-1-1 og 9-5 i målforskjell med to seirer på rad. Brighton & Hove Albion ligger på 11. plass, peoneg bak vertene, med 4-2-4 og 11-13 i målforskjell med tre 1-0 seire på rad etter to tap på rad. På bortebane er statistikken 1-1-3 og 3-7 i målforskjell med seier i siste kamp etter tap og uavgjort. Everton vant tilsvarende oppgjør sist sesong med 2-0 og mot et bortelag som nesten ikke scorer mål på bortebane blir det seier igjen. SIKKER H.

Lørdag 3. november kl. 16:00 U-tips 96
1 Arsenal—Liverpool ENG Premier League U HUB
2 Cardiff City—Leicester City ENG Premier League U UB
3 Everton—Brighton & Hove Albion ENG Premier League H H
4 Newcastle United—Watford ENG Premier League B HB
5 West Ham United—Burnley ENG Premier League H H
6 Wolverhampton Wanderers—Tottenham ENG Premier League U UB
7 Blackburn Rovers—Queens Park Rangers ENG Championship U HU
8 Derby County—Birmingham City ENG Championship H H
9 Hull City—West Bromwich Albion ENG Championship B B
10 Nottingham Forest—Sheffield United ENG Championship B B
11 Sheffield Wednesday—Norwich City ENG Championship U HU
12 Stoke City—Middlesbrough ENG Championship H H

Hull City ligger på 23. plass med 3-3-9 og 12-21 i målforskjell med seier i siste kamp etter fem tap og to uavgjorte. På hjemmebane er statistikken 1-2-4 og 6-9 i målforskjell med uavgjort, tap og uavgjort i de tre siste kampene etter seieren over Ipswich Town (24). West Bromwich Albion ligger på 5. plass, 13 poeng foran vertene, med 7-4-4 og 33-23 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter to tap på rad. På bortebane er statistikken 2-3-2 og 11-11 i målforskjell med en av hver på de tre siste kampene. SIKKER B.

Skriv ut