Lørdagskupongen uke 43

Lørdagskupongen henter to kamper fra Eliteserien, seks kamper fra Premier League og fire kamper fra Championship. Manchester United som har tre tap og en uavgjort på de fire siste, tapte sist søndag 5-0 på hjemmebane for Liverpool, og skal møte Tottenham på bortebane og manager Ole Gunnar Solskjær fikk mye kritikk etter tapet for Liverpool, men har fortsatt støtte fra eierne og styret. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra en annen kamp i Premier League der Liverpool vinner hjemme over Brighton. De halvgarderte hentes fra Championship, Huddersfield – Millwall, der lagene vant hver sin bortekamp i innbyrdes oppgjør sist sesong, med HU, og Preston – Luton, der Luton vant begge oppgjørene melom lagene sist sesong, med HB.

Legg merke til at lagene i Eliteserien spiller den 24. serierunden og at flere av lagene i England spiller kamper i 4. runden i ligacupen på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Liverpool ligger på 2. plass, et poeng bak Chelsea, med 6-3-0 og 27-6 i målforskjell med to seiere på rad etter to uavgjorte på rad, og er som eneste lag ubeseiret i Premier League så langt denne sesongen. På hjemmebane er statistikken 2-2-0 og 8-3 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter seier og uavgjort. Spiller bortekamp mot Preston som spiller i Championship i ligacupen på onsdag.
Brighton, som sist sesong endte på 16. plass i Premier League, ligger på 5. plass, seks poeng bak vertene, med 4-3-2 og 9-9 i målforskjell med tap i siste kamp etter tre uavgjorte på rad. På bortebane er statistikken 2-2-0 og 4-2 i målforskjell med uavgjort i de to siste. Spiller bortekamp mot Leicester i ligacupen på onsdag. Brighton vant det tilsvarende oppgjøret sist sesong, mens det omvendte oppgjøret endte uavgjort, etter at Liverpool hadde vunnet seks oppgjør på rad mellom lagene, hjemme og borte. SIKKER H.

Lørdag 30. oktober spillefrist kl. 15:55 U-tips 96 rekker MU
9-2-148
1 Rosenborg-Lillestrøm NOR Eliteserien H H
2 Kristiansund-Tromsø NOR Eliteserien H H
3 Tottenham-Manchester United ENG Premier League U HUB
4 Liverpool-Brighton ENG Premier League H H H
5 Manchester City-Crystal Palace ENG Premier League H H
6 Newcastle-Chelsea ENG Premier League B UB
7 Burnley-Brentford ENG Premier League H HB
8 Watford-Southampton ENG Premier League H HB
9 Hull-Coventry City ENG Championship B B
10 Stoke-Cardiff ENG Championship H H
11 Huddersfield-Millwall ENG Championship H HU HU
12 Preston-Luton ENG Championship B HB HB

M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.

print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.