Lørdagskupongen uke 43

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med fire kamper fra Premier League og åtte kamper fra Championship. De sikre hentes fra Championship der West Bromwich Albion vinner hjemme over Charlton Athletic og Nottingham Forest vinner hjemme over Reading FC. Legg merke til at Chelsea og flere av lagene i Championship spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

West Bromwich Albion ligger på 1. plass med 7-5-1 og 24-15 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter to seirer på rad, tap og to seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 3-3-0 og 15-10 i målforskjell med uavgjort i siste kamp mot Barnsley (24) etter tre seirer på rad. Charlton Athletic ligger på 8. plass, fem poeng bak vertene, med 6-3-3 og 18-12 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort, tap, seier og to tap på rad. På bortebane er statistikken 2-2-1 og 8-7 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap, seier og uavgjort. Laget møter Bristol City (9) på bortebane etter at tipsene er lagt ut. Sist sesong endte West Bromwich Albion på 4. plass i Championship mens Charlton Athletic spilte i League One og endte på 3. plass og vant over Sunderland i playoff-finalen. SIKKER H.

Lørdag 26. oktober kl: 16:00 U-tips 96
1 Burnley—Chelsea ENG Premier League H HB
2 Brighton & Hove Albion—Everton ENG Premier League B UB
3 Watford—Bournemouth ENG Premier League H HB
4 West Ham United—Sheffield United ENG Premier League H H
5 West Bromwich Albion—Charlton Athletic ENG Championship H H
6 * Nottingham Forest—Reading FC ENG Championship H H
7 Preston North End—Blackburn Rovers ENG Championship H H
8 Middlesbrough—Fulham ENG Championship U HUB
9 Birmingham City—Luton Town ENG Championship H HU
10 Hull City—Derby County ENG Championship B UB
11 Millwall FC—Stoke City ENG Championship H H
12 Huddersfield Town—Barnsley ENG Championship H H
* Kamp 6 Nottingham Forest—Reading FC ble avlyst ved kampstart på grunn av regn

Nottingham Forest ligger på 6. plass med 6-4-2 og 16-10 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier, uavgjort og tre seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 3-1-1 og 7-3 i målforskjell med to seirer på rad etter uavgjort og seier. Laget møter Hull City (19) på hjemmebane etter at tipsene er lagt ut. Reading FC ligger på 20. plass, ti poeng bak vertene, med 3-3-7 og 14-19 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter seier, to tap på rad, uavgjort og tre tap på rad. På bortebane er statistikken 1-3-3 og 7-8 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap, uavgjort, tap og seier over Huddersfield Town (22). Nottingham Forest vant det tilsvarende oppgjøret sist sesong. SIKKER H.

Skriv ut

  .