Lørdagskupongen uke 42

Lørdagskupongen henter en kamp fra Eliteserien, seks kamper fra den 9. serierunden i Premier League og fem kamper fra Championship. De sikre hentes fra England og i den første sikre vinner Newcastle United hjemme over Crystal Palace i Premier League og i den andre sikre vinner Sheffield United hjemme over Reading FC i Championship. Både Manchester City (1), som får besøk av Burnley (7), og Manchester United (2), som skal på besøk til Huddersfield Town (12), er på papiret store favoritter, men ser ikke bort fra at en eller begge av favorittene kan avgi poeng.

Newcastle United ligger på 9. plass med 3-2-3 og 9-8 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter tap og tre seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 2-1-1 og 6-4 i målforskjell med uavgjort mot Liverpool i siste kamp etter to seirer på rad. Crystal Palace ligger på 20. og sisteplass, åtte poeng bak vertene, med 1-0-7 og 2-18 i målforskjell med sesongens første seier 2-1 hjemme over Chelsea (5) i siste kamp. På bortebane jakter gjestene både sine første poeng og sitt første mål der dem har sluppet inn 11 mål. SIKKER H.

Lørdag 21. oktober 16:00 U-tips 96
1 Aalesund—Kristiansund BK NOR Eliteserien B HB
2 Southampton—West Bromwich Albion ENG Premier League H H
3 Manchester City—Burnley ENG Premier League H HU
4 Huddersfield Town—Manchester United ENG Premier League U UB
5 Newcastle United—Crystal Palace ENG Premier League H H
6 Stoke City—Bournemouth ENG Premier League U HUB
7 Swansea City—Leicester City ENG Premier League H H
8 Brentford—Sunderland ENG Championship H H
9 Bristol City—Leeds United ENG Championship H H
10 Derby County—Sheffield Wednesday ENG Championship U HU
11 Middlesbrough—Cardiff City ENG Championship B UB
12 Sheffield United—Reading FC ENG Championship H H

Sheffield United ligger på 3. plass med 8-0-4 og 16-10 i målforskjell med seier i siste kamp. På hjemmebane er statistikken 5-0-1 og 8-2 i målforskjell med to seirer på rad og laget har den beste statistikken av alle lagene så langt på hjemmebane denne sesongen. Reading FC ligger på 20. plass, 12 poeng bak vertene, med 3-3-5 og 10-12 i målforskjell. På bortebane er statistikken 2-1-3 og 5-6 i målforskjell med en av hver på de tre siste. SIKKER H.

Skriv ut