Lørdagskupongen uke 42

Lørdagskupongen henter to kamper fra Eliteserien, tre kamper fra Premier League og syv kamper fra Championship. De sikre hentes fra Championship der Blackburn Rovers vinner hjemme over Nottingham Forest og Swansea City vinner hjemme over Huddersfield Town.

Blackburn Rovers ligger på 6. plass med 2-1-1 og 11-3 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter to seirer på rad. På hjemmebane har det blitt uavgjort mot Cardiff City (16) og seier over Wycombe Wanderers (23) og målforskjellen er 5-0. Nottingham Forest ligger på 22. plass, poengløse, syv poeng bak vertene, med fire tap og 1-7 i målforskjell. På bortebane har det blitt tap for Huddersfield Town (19) og Queens Park Rangers (9) og målforskjellen er 0-3. Det tilsvarende oppgjøret sist sesong endte uavgjort men nå vinner vertene. SIKKER H.

Lørdag 17. oktober kl. 16:00 U-tips 96
1 Molde—Bodø/Glimt NOR Eliteserien H HU
2 Mjøndalen—Brann NOR Eliteserien U HUB
3 Newcastle—Manchester United ENG Premier League H HB
4 Manchester City—Arsenal ENG Premier League H H
5 Chelsea—Southampton ENG Premier League H H
6 Barnsley—Bristol City ENG Championship B B
7 Luton—Stoke ENG Championship H HU
8 Middlesbrough—Reading ENG Championship H HB
9 Blackburn—Nottingham F ENG Championship H H
10 Swansea—Huddersfield ENG Championship H H
11 Birmingham—Sheffield Wed ENG Championship B HB
12 Bournemouth—Queens PR ENG Championship H H

Swansea City ligger på 4. plass med 3-1-0 og 5-1 i målforskjell med to seirer på rad etter uavgjort. På hjemmebane har det blitt seier over Millwall FC (11) og uavgjort mot Birmingham City (8) og målforskjellen er 2-1. Huddersfield Town ligger på 19. plass, seks poeng bak vertene, med 1-1-2 og 2-5 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter seier og to tap på rad. På bortebane har det blitt uavgjort mot Rotherham United (12) og tap for Brentford (14) og målforskjellen er 1-4. Swansea City vant det tilsvarende oppgjøret sist sesong. SIKKER H.

Skriv ut