Lørdagskupongen uke 41

Lørdagskupongen henter en kamp fra Eliteserien, seks kamper fra den 8. serierunden i Premier League og fem kamper fra Championship. De sikre hentes fra Premier League og i den første sikre vinner Manchester City hjemme over Stoke City og i den andre sikre vinner Tottenham hjemme over Bournemouth. Alternativ sikker kan være Chelsea borte mot Crystal Palace.

Manchester City ligger på 1. plass, der kun målforskjellen skiller ned til byrival Manchester United, med 6-1-0 og 22-2 i målforskjell med fem seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 2-1-0 og 11-1 i målforskjell med to seirer på rad etter 1-1 mot Everton (16) i den første hjemmekampen. Stoke City ligger på 13. plass, 11 poeng bak vertene, med 2-2-3 og 7-11 i målforskjell med seier hjemme i siste kamp etter to tap på rad. På bortebane er statistikken 0-1-2 og 2-4 i målforskjell med tap i siste kamp. Hjemmelaget slipper ikke inn mål og mot ett bortelag som nesten ikke scorer så blir det tre poeng. SIKKER H.

Lørdag 14. oktober 16:00 U-tips 96
1 Strømsgodset—Odd NOR Eliteserien H HU
2 Watford—Arsenal ENG Premier League H HUB
3 Manchester City—Stoke City ENG Premier League H H
4 Tottenham—Bournemouth ENG Premier League H H
5 Crystal Palace—Chelsea ENG Premier League B B
6 Burnley—West Ham United ENG Premier League H H
7 Swansea City—Huddersfield Town ENG Premier League U HU
8 Leeds United—Reading FC ENG Championship H H
9 Sheffield United—Ipswich Town ENG Championship U HU
10 Fulham—Preston North End ENG Championship H HB
11 Norwich City—Hull City ENG Championship H H
12 Wolverhampton Wanderers—Aston Villa ENG Championship U HU

Tottenham ligger på 3. plass med 4-2-1 og 14-5 i målforskjell med to seirer på rad. På hjemmebane, som denne sesongen er Wembley Stadium, er statistikken 0-2-1 og 2-3 i målforskjell med to uavgjorte på rad. Bournemouth ligger på 19. plass, 10 poeng bak vertene, med 1-1-5 og 4-11 i målforskjell med en av hver på de tre siste etter fire tap på rad. På bortebane har det blitt tre tap og 1-6 i målforskjell. Tror Tottenham tar sin første seier på sin midlertidige hjemmebane. SIKKER H.

Skriv ut