Lørdagskupongen uke 41

Lørdagskupongen henter syv kamper fra League One og fem kamper fra League Two. De sikre hentes fra League One der Lincoln City vinner hjemme over Bristol Rovers og Plymouth Argyle vinner hjemme over Burton Albion.

Lincoln City ligger på 1. plass med fire seirer og 9-3 i målforskjell. På hjemmebane har det blitt seier over Charlton Athletic (14) og Oxford United (18), begge med 2-0. Bristol Rovers ligger på 15. plass, åtte poeng bak vertene, med 1-1-2 og 3-5 i målforskjell med seier over Northampton Town (16) på hjemmebane i siste kamp etter to tap på rad. På bortebane har det blitt tap for Doncaster Rovers (5) med 4-1 og uavgjort mot Sunderland (4) med 1-1. Bristol Rovers vant det tilsvarende oppgjøret sist sesong men nå vinner vertene. SIKKER H.

Lørdag 10. oktober kl. 16:00 U-tips 96
1 * Doncaster Rovers—Shrewsbury Town ENG League One H H
2 Swindon Town—AFC Wimbledon ENG League One H HU
3 Lincoln City—Bristol Rovers ENG League One H H
4 Portsmouth—Milton Keynes Dons ENG League One H H
5 Northampton Town—Peterborough United ENG League One U UB
6 Accrington Stanley—Rochdale ENG League One H H
7 Plymouth Argyle—Burton Albion ENG League One H H
8 Walsall FC—Colchester United ENG League Two B HB
9 Port Vale—Carlisle United ENG League Two H HU
10 Southend United—Exeter City ENG League Two B B
11 Oldham Athletic—Morecambe ENG League Two B UB
12 Cambridge United—Newport County ENG League Two U HUB
* Kamp 1 Doncaster Rovers—Shrewsbury Town trukket

Plymouth Argyle, nyopprykket fra League Two, ligger på 12. plass med 1-2-1 og 6-6 i målforskjell med tap på bortebane for Hull City (2) i siste kamp etter to uavgjorte på rad. På hjemmebane har det blitt seier og uavgjort og målforskjellen er 2-1. Burton Albion ligger på 23. plass, to poeng bak vertene, med 1-0-3 og 7-11 i målforskjell med to tap på rad etter seier. På bortebane har det blitt to tap og målforskjellen er 3-6. SIKKER H.

Skriv ut