Lørdagskupongen uke 41

Lørdagskupongen henter to kamper fra kvalifiseringen til EM i fotball 2020, Norge – Spania i gruppe F og Danmark – Sveits i gruppe D, og fortsetter med seks kamper fra League One og fire kamper fra League Two. De sikre hentes fra de to kampene i kvalifiseringen til EM der Spania vinner over Norge og Danmark vinner over Sveits.

Norge ligger på 4. plass i gruppe F med 2-3-1 og 11-8 i målforskjell. På Ullevål har det blitt uavgjort mot Sverige (2) og Romania (3) og seier over Malta (5) og målforskjellen er 7-5. Spania ligger på 1. plass, ni poeng foran vertene, med 6-0-0 og 17-3 i målforskjell. På bortebane har det blitt seier over Malta, Færøyene (6) og Romania og målforskjellen er 8-2. Spania som vant det omvendte oppgjøret i mars med 2-1, som forøvrig var siste gang Norge tapte en landskamp. SIKKER B.

Lørdag 12. oktober kl: 16:00 U-tips 96
1 Norge—Spania EUR EM-kvalifisering B B
2 Danmark—Sveits EUR EM-kvalifisering H H
3 Blackpool—Rotherham United ENG League One H H
4 Bristol Rovers—Milton Keynes Dons ENG League One H H
5 Peterborough United—Lincoln City ENG League One U HU
6 Oxford United—Doncaster Rovers ENG League One H HB
7 Rochdale—Accrington Stanley ENG League One H H
8 Southend United—AFC Wimbledon ENG League One B HB
9 Exeter City—Forest Green Rovers ENG League Two B HUB
10 Carlisle United—Crewe Alexandra ENG League Two U UB
11 Swindon Town—Plymouth Argyle ENG League Two H H
12 Stevenage—Grimsby Town ENG League Two B HB

Danmark ligger på 2. plass i gruppe D med 2-3-0 og 15-5 i målforskjell. På hjemmebane har det blitt uavgjort mot Irland (1) og seier over Georgia (5) og målforskjellen er 6-2. Sveits ligger på 3. plass, poenget bak vertene, med 2-2-0 og 10-4 i målforskjell. På bortebane har det blitt seier over Georgia og uavgjort mot Irland og målforskjellen er 3-1. Lagene spilte uavgjort 3-3 i det omvendte oppgjøret i  mars, der Sveits ledet 3-0 til det gjenstod seks minutter av kampen. SIKKER H.

Skriv ut