Lørdagskupongen uke 40

VM-kvalifiseringen i Europa gjør at lørdagskupongen henter kampene fra de lavere divisjonene i England med ti kamper fra League One og to kamper fra League Two. Det hentes en sikker fra hver av divisjonene og i den første sikre vinner Oxford United hjemme over AFC Wimbledon i League One og i den andre sikre vinner Accrington Stanley hjemme over Luton Town i League Two. Kamp 3 Charlton Athletic—Peterborough United og kamp 10 Oldham Athletic—Bury FC trekkes.

Oxford United ligger på 13. plass med 4-3-4 og 18-14 i målforskjell med seier borte over Peterborough United (4) i siste kamp etter tre tap på rad. AFC Wimbledon ligger på 21. og øverste nedrykksplass, seks poeng bak vertene, med 2-3-6 og 5-11 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter to tap på rad og laget har scoret færrest mål av alle lagene så langt denne sesongen. På bortebane er statistikken 1-1-3 og 2-5 i målforskjell med tap i siste kamp etter seieren over Blackburn Rovers (6). Tror hjemmelaget fortsetter å vinne mot ett lite scoringsvillig bortelag. SIKKER H.

Lørdag 7. oktober 16:00 U-tips 96
1 Walsall FC—Shrewsbury Town ENG League One B B
2 Scunthorpe United—Wigan Athletic ENG League One H H
3 * Charlton Athletic—Peterborough United ENG League One H HU
4 Milton Keynes Dons—Bradford City ENG League One B B
5 Plymouth Argyle—Fleetwood Town ENG League One U UB
6 Rochdale—Rotherham United ENG League One H H
7 Doncaster Rovers—Southend United ENG League One B HB
8 Oxford United—AFC Wimbledon ENG League One H H
9 Northampton Town—Bristol Rovers ENG League One U UB
10 * Oldham Athletic—Bury FC ENG League One H HUB
11 Carlisle United—Exeter City ENG League Two B HB
12 Accrington Stanley—Luton Town ENG League Two H H
* Kamp 3 Charlton Athletic—Peterborough United trekkes
* Kamp 10 Oldham Athletic—Bury FC trekkes

Accrington Stanley ligger på 3. plass med 7-2-2 og 21-13 i målforskjell med tre seirer og ti poeng på de fire siste. På hjemmebane er statistikken 3-1-1 og 10-5 i målforskjell med uavgjort og tap i de to siste etter tre seirer. Luton Town ligger på 5. plass, to poeng bak vertene, med 6-3-2 og 21-10 i målforskjell med fire seirer og 13 poeng på de fem siste kampene. På bortebane er statistikken 1-3-1 og 4-4 i målforskjell med uavgjort i siste kamp. Hjemmelaget har den beste statistikken av alle lagene på bortebane så langt denne sesongen, mens bortelaget har den beste statistikken av alle lagene på hjemmebane så langt denne sesongen, men tror hjemmelaget tar alle poengene. SIKKER H.

Skriv ut