Lørdagskupongen uke 40

Lørdagskupongen henter to kamper fra Eliteserien, tre kamper fra Premier League og syv kamper fra Championship. Den første sikre hentes fra Eliteserien der Vålerenga vinner hjemme over Mjøndalen og den andre sikre hentes fra Championship der Luton Town vinner hjemme over Wycombe Wanderers. Legg merke til at flere av lagene spiller kamper i 4. runde i ligacupen på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Vålerenga ligger på 5. plass, to poeng bak Molde og tre poeng bak Odd og Rosenborg, med 9-5-5 og 29-26 i målforskjell med tap på bortebane for suverene Bodø/Glimt (1) i siste kamp etter to seirer på rad, tap og seier. På hjemmebane er laget ubeseiret med 6-3-0 og 20-10 i målforskjell med tre seirer på rad etter uavgjort og to seirer på rad. Mjøndalen ligger på 15. plass, poenget bak Start på kvalifiseringsplassen og 18 poeng bak vertene, med 4-2-13 og 14-32 i målforskjell med seks tap på rad. På bortebane er statistikken 2-2-6 og 8-18 i målforskjell med to tap på rad etter seieren over Brann (10) og fire tap på rad. Vålerenga vant det omvendte oppgjøret i juli og det tilsvarende oppgjøret sist sesong. SIKKER H.

Lørdag 3. oktober kl. 16:00 U-tips 96
1 Vålerenga—Mjøndalen NOR Eliteserien H H
2 Sarpsborg 08—Stabæk NOR Eliteserien H HB
3 Newcastle—Burnley ENG Premier League H H
4 Leeds—Manchester City ENG Premier League U HUB
5 Everton—Brighton ENG Premier League H H
6 Reading—Watford ENG Championship U HU
7 Nottingham F—Bristol City ENG Championship B UB
8 Luton—Wycombe Wanderers ENG Championship H H
9 Swansea—Millwall FC ENG Championship H H
10 Blackburn—Cardiff ENG Championship H H
11 Middlesbrough—Barnsley ENG Championship H HB
12 Sheffield Wed—Queens PR ENG Championship U HU

Luton Town ligger på 7. plass med tap på bortebane i siste kamp etter to seirer på rad og målforskjellen er 3-2. På hjemmebane har det blitt seier over Derby County (23) med 2-1. Wycombe Wanderers, nyopprykket fra League One, ligger på 24. og sisteplass med tre strake tap og 0-8 i målforskjell. Har tapt sin ene bortekamp med 5-0 for Blackburn Rovers (6). SIKKER H.

Skriv ut