Lørdagskupongen uke 40

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med fem kamper fra Premier League og syv kamper fra Championship. De sikre hentes fra Championship der Preston North End vinner hjemme over Barnsley og Swansea City vinner hjemme over Stoke City. Legg merke til at Liverpool og flere av lagene i Championship spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Preston North End ligger på 5. plass med 5-3-2 og 18-11 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter to seirer på rad og uavgjort. På hjemmebane er statistikken 4-1-0 og 13-5 i målforskjell med uavgjort i siste kamp og laget har den beste statistikken på hjemmebane av alle lagene så langt denne sesongen. Barnsley ligger på 23. plass, 13 poeng bak vertene, med 1-2-6 og 5-15 i målforskjell med tre tap på rad etter uavgjort og to tap på rad og der seieren kom på hjemmebane i serieåpningen over Fulham (4). På bortebane er statistikken 0-1-3 og 0-5 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort. SIKKER H.

Lørdag 5. oktober kl: 16:00 U-tips 96
1 West Ham United—Crystal Palace ENG Premier League H H
2 Burnley—Everton ENG Premier League B HB
3 Liverpool—Leicester City ENG Premier League H HB
4 Norwich City—Aston Villa ENG Premier League U HUB
5 Watford—Sheffield United ENG Premier League H HB
6 Derby County—Luton Town ENG Championship U HU
7 Millwall FC—Leeds United ENG Championship B B
8 Nottingham Forest—Brentford ENG Championship H H
9 Preston North End—Barnsley ENG Championship H H
10 Queens Park Rangers—Blackburn Rovers ENG Championship U HU
11 Swansea City—Stoke City ENG Championship H H
12 West Bromwich Albion—Cardiff City ENG Championship H H

Swansea City ligger på 6. plass med 5-3-1 og 13-6 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter tap og fire seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 3-1-1 og 9-5 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap. Stoke City ligger på 24. og sisteplass, 16 poeng bak vertene, med 0-2-8 og 9-21 i målforskjell med to tap på rad etter uavgjort og fire tap på rad. På bortebane er statistikken 0-1-3 og 3-8 i målforskjell med uavgjort i siste kamp. Swansea City vant det tilsvarende oppgjøret sist sesong. SIKKER H.

Skriv ut

  .