Lørdagskupongen uke 40

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med seks kamper fra Premier League og seks kamper fra Championship. Den første sikre hentes fra Premier League der Tottenham vinner hjemme over Cardiff City og og den andre sikre hentes fra Championship der Swansea City vinner hjemme over Ipswich Town. Legg merke til at flere av lagene spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Tottenham ligger på 4. plass med 5-0-2 og 14-7 i målforskjell med to seirer på rad etter to tap på rad. På hjemmebane har det blitt seier over Fulham (17) med 3-1 og tap for Liverpool (2) med 2-1. Cardiff City ligger på 19. plass, 13 poeng bak vertene, med 0-2-5 og 4-16 i målforskjell med fire tap på rad. På bortebane er statistikken 0-1-2 og 1-6 i målforskjell. SIKKER H.

Lørdag 6. oktober kl. 16:00 U-tips 96
1 Manchester United—Newcastle United ENG Premier League H H
2 Tottenham—Cardiff City ENG Premier League H H
3 Watford—Bournemouth ENG Premier League U HUB
4 Leicester City—Everton ENG Premier League U HU
5 Crystal Palace—Wolverhampton Wanderers ENG Premier League H HB
6 Burnley—Huddersfield Town ENG Premier League H H
7 Middlesbrough—Nottingham Forest ENG Championship H H
8 Preston North End—Wigan Athletic ENG Championship H HB
9 Queens Park Rangers—Derby County ENG Championship H HB
10 Norwich City—Stoke City ENG Championship H H
11 Millwall—Aston Villa ENG Championship U UB
12 Swansea City—Ipswich Town ENG Championship H H

Swansea City ligger, før onsdagens kamper i Championship, på 6. plass med 4-5-2 og 10-6 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter seier, uavgjort og tap. På hjemmebane er statistikken 2-2-1 og 6-3 i målforskjell med en av hver på de tre siste. Ipswich Town ligger på 23. plass, 11 poeng bak vertene, med 0-6-5 og 8-16 i målforskjell med tap i siste kamp etter tre uavgjorte på rad og er eneste lag i Championship som ikke har vunnet så langt denne sesongen. På bortebane er statistikken 0-1-4 og 3-9 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter fire tap. SIKKER H.

Skriv ut