Lørdagskupongen uke 4

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med fem kamper fra Premier League og syv kamper fra Championship. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Premier League der Manchester City vinner hjemme over Sheffield United. De halvgarderte hentes fra Championship mellom Huddersfield – Stoke og Birmingham – Coventry City, begge med HB. Legg merke til at flere av lagene, både i Premier League og Championship, spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Manchester City har åtte seiere, seks av dem på rad, og to uavgjorte på de ti siste og ligger på 1. plass med 12-5-2 og 36-13 i målforskjell. På hjemmebane er statistikken 7-2-1 og 21-7 i målforskjell med fire seiere på rad etter uavgjort og der tapet kom for Leicester City (3) i den første hjemmekampen. Vant 5-0 på bortebane over West Bromwich på tirsdag. Sheffield United ligger i den andre enden av tabellen, 20. og sisteplass, 36 poeng bak vertene, med 1-2-16 og 10-32 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier og tre tap på rad. På bortebane er statistikken 0-1-8 og 4-17 i målforskjell med to tap på rad etter uavgjort mot Brighton (17). Vant 2-1 på hjemmebane over Plymouth Argyle fra League One i 4. runde i FA-cupen på lørdag og spiller bortekamp mot Manchester United (2) på onsdag etter at tipsene er lagt ut. Manchester City har vunnet de fem siste oppgjørene mellom lagene, hjemme og borte. SIKKER H.

Lørdag 30. januar kl. 16:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Southampton-Aston Villa ENG Premier League H HU
2 Arsenal-Manchester United ENG Premier League U HUB
3 Manchester City-Sheffield Utd ENG Premier League H H H
4 Crystal Palace-Wolverhampton ENG Premier League H H
5 West Bromwich-Fulham ENG Premier League H HU
6 Huddersfield-Stoke ENG Championship H HB HB
7 Rotherham United-Swansea ENG Championship B B
8 Derby-Bristol City ENG Championship U UB
9 Sheffield Wed-Preston ENG Championship H H
10 Nottingham F-Barnsley ENG Championship H H
11 Blackburn-Luton ENG Championship H H
12 Birmingham-Coventry City ENG Championship H HB HB
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.