Lørdagskupongen uke 4

Lørdagskupongen henter ni kamper fra 4. runde i FA-cupen. en kamp fra Championship og to kamper fra League One. De sikre hentes fra FA-cupen der Chelsea vinner borte over Hull City og Newcastle United vinner hjemme over Oxford United. Legg merke til at flere av lagene spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Hull City slo ut Rotherham United fra League One på bortebane i forrige runde. Ligger på 12. plass i Championship med 11-6-11 og 40-36 i målforskjell med to tap på rad etter to seirer på rad og tap. På hjemmebane er statistikken 6-2-6 og 21-17 i målforskjell med to tap på rad etter tre seirer på rad. Chelsea slo ut Nottingham Forest fra Championship på hjemmebane i forrige runde. Ligger på 4. plass i Premier League med 12-4-8 og 41-32 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap, seier, uavgjort og seier. På bortebane er statistikken 7-1-4 og 25-20 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort, to seirer på rad og to tap på rad. SIKKER B.

Lørdag 25. januar kl. 16:00 U-tips 96
1 Hull City—Chelsea ENG FA-cup B B
2 Southampton—Tottenham ENG FA-cup H HB
3 Burnley—Norwich City ENG FA-cup H H
4 Millwall FC—Sheffield United ENG FA-cup H HB
5 West Ham United—West Bromwich Albion ENG FA-cup H H
6 Newcastle United—Oxford United ENG FA-cup H H
7 Portsmouth—Barnsley ENG FA-cup H HU
8 Reading FC—Cardiff City ENG FA-cup H H
9 Coventry City—Birmingham City ENG FA-cup H HB
10 Stoke City—Swansea City ENG Championship H HB
11 Peterborough United—Rotherham United ENG League One H HUB
12 Ipswich Town—Lincoln City ENG League One H H

Newcastle United slo ut Rochdale fra League One på hjemmebane i forrige runde etter uavgjort på bortebane. Ligger på 13. plass i Premier league med 8-6-10 og 24-36 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter seier, uavgjort og tre tap på rad. På hjemmebane er statistikken 5-4-3 og 12-12 i målforskjell med seier over Chelsea (4) i siste kamp etter to tap på rad og to seirer på rad. Oxford United slo ut Hartlepool United fra National League på hjemmebane i forrige runde. Ligger på 5. plass i League One med 11-8-7 og 43-26 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter to tap på rad og tre seirer på rad. På bortebane er statistikken 4-5-5 og 22-16 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap, seier, tap og seier. SIKKER H.

Skriv ut