Lørdagskupongen uke 39

Lørdagskupongen inneholder en kamp fra Eliteserien, seks kamper fra den 7. serierunden i Premier League og fem kamper fra den 11. serierunden i Championship. De sikre hentes fra England og i den første sikre vinner Manchester United hjemme over Crystal Palace i Premier League og i den andre sikre vinner Cardiff City hjemme over Derby County i Championship.

Manchester United ligger på 2. plass, der kun målforskjellen skiller opp til byrival Manchester City, med 5-1-0 og 17-2 i målforskjell med to seirer på rad etter uavgjort borte mot Stoke City (16). På hjemmebane har det blitt tre seirer med 10-0 i målforskjell med 4-0 seier over Everton (7) i siste hjemmekamp og Manchester United har som eneste lag ikke sluppet inn mål på hjemmebane hittil i sesongen. Crystal Palace ligger på 20. og sisteplass med null poeng, null scorede mål og 13 baklengsmål etter seks spilte kamper. På bortebane har laget tre tap og og syv baklengsmål med 5-0 tap for Manchester City i siste bortekamp. Manchester United vant 4-1 borte over CSKA Moskva i Champions League på onsdag og det blir også seier over Crystal Palace. SIKKER H.

Lørdag 30. september 15:55 U-tips 96
1 Stabæk—Vålerenga NOR Eliteserien B HB
2 Chelsea—Manchester City ENG Premier League B UB
3 Manchester United—Crystal Palace ENG Premier League H H
4 Stoke City—Southampton ENG Premier League U HU
5 West Bromwich Albion—Watford ENG Premier League H HU
6 Bournemouth—Leicester City ENG Premier League H H
7 West Ham United—Swansea City ENG Premier League U HU
8 Cardiff City—Derby County ENG Championship H H
9 Ipswich Town—Bristol City ENG Championship H H
10 Preston North End—Sunderland ENG Championship H H
11 Hull City—Birmingham City ENG Championship H H
12 Nottingham Forest—Sheffield United ENG Championship U HUB

Cardiff City ligger på 1. plass med 7-2-1 og 17-9 i målforskjell med to seirer på rad etter tre kamper uten full pott. På hjemmebane er statistikken 4-1-0 og 11-3 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort mot Sheffield Wednesday (14). Derby County ligger på 15. plass, 11 poeng bak vertene, med 3-3-3 og 13-13 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter tapet borte for Bristol City (7). På bortebane er statistikken 1-2-2 og 6-10 i målforskjell. Sist sesong tapte lagene hver sin hjemmekamp innbyrdes men nå vinner hjemmelaget. SIKKER H.

Skriv ut