Lørdagskupongen uke 39

Lørdagskupongen henter to kamper fra Eliteserien, tre kamper fra Premier League og syv kamper fra Championship. Den første sikre hentes fra Eliteserien der Molde vinner hjemme over Sandefjord Fotball og den andre sikre hentes fra Championship der Preston North End vinner hjemme over Stoke City. Legg merke til at flere av lagene spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut og at tre av kampene i Championship trekkes.

Molde ligger fortsatt på 2. plass, 16 poeng bak Bodø/Glimt og à poeng med Odd, med 11-1-6 og 46-22 i målforskjell med to tap på rad etter seier og to tap på rad. På hjemmebane er statistikken 7-0-1 og 24-5 i målforskjell med seier i siste kamp etter tapet for Brann (10). Spiller hjemmekamp mot  ungarske Ferencvarosi Tc i kvalifiseringen til Champions League på onsdag etter at tipsene er lagt ut. Sandefjord Fotball ligger på 13. plass med 6-2-10 og 19-29 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter seier og tre tap på rad. På bortebane er statistikken 3-0-6 og 12-18 i målforskjell med seier i siste kamp etter tap og seier. Sandefjord Fotball vant det omvendte oppgjøret i august mens Molde har vunnet de tre siste tilsvarende oppgjørene i Eliteserien med 14-2 i målforskjell. SIKKER H.

Lørdag 26. september kl. 16:00 U-tips 96
1 Strømsgodset—Sarpsborg 08 NOR Eliteserien H H
2 Molde—Sandefjord NOR Eliteserien H H
3 Burnley—Southampton ENG Premier League H H
4 West Bromwich—Chelsea ENG Premier League B B
5 Crystal Palace—Everton ENG Premier League H HB
6 * Watford—Luton Town ENG Championship H HU
7 Derby—Blackburn ENG Championship U HUB
8 * Bristol City—Sheffield Wednesday ENG Championship B HB
9 Queens PR—Middlesbrough ENG Championship H H
10 Cardiff—Reading ENG Championship B HB
11 Preston—Stoke ENG Championship H H
12 * Huddersfield—Nottingham Forest ENG Championship H HB
* Kamp 6 Watford—Luton Town trekkes
* Kamp 8 Bristol City—Sheffield Wednesday trekkes
* Kamp 12 Huddersfield—Nottingham Forest trekkes

Preston North End har tapt på hjemmebane for Swansea City med 1-0 og spilt uavgjort på bortebane mot Norwich City med 2-2. Spiller hjemmekamp i 3. runde i ligacupen mot Brighton & Hove Albion på onsdag etter at tipsene er lagt ut. Stoke har spilt uavgjort på bortebane mot Millwall FC med 0-0 og tapt på hjemmebane for Bristol City med 2-0. Spiller hjemmekamp i 3. runde i ligacupen mot Gillingham FC på onsdag etter at tipsene er lagt ut. Preston North End vant begge oppgjørene mellom lagene sist sesong. SIKKER H.

Skriv ut