Lørdagskupongen uke 39

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med syv kamper fra Premier League og fem kamper fra Championship. Den første sikre hentes fra Premier League der Chelsea vinner hjemme over Brighton & Hove Albion og den andre sikre hentes fra Championship der Blackburn Rovers vinner hjemme over Luton Town. Legg merke til at flere av lagene spiller kamper i 3. runde i ligacupen på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Chelsea ligger på 11. plass i Premier League med 2-2-2 og 12-13 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort og seier. På hjemmebane er statistikken 0-2-1 og 4-5 i målforskjell med tap for Liverpool (1) i siste kamp. Brighton & Hove Albion ligger på 15. plass, to poeng bak vertene, med 1-3-2 og 5-8 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter to tap på rad og uavgjort. På bortebane er statistikken 1-1-1 og 3-4 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap og seier i serieåpningen over Watford (20). Chelsea har vunnet de fire siste oppgjørene mellom lagene. SIKKER H.

Lørdag 28. september kl: 16:00 U-tips 96
1 Everton—Manchester City ENG Premier League B B
2 Tottenham—Southampton ENG Premier League H H
3 Bournemouth—West Ham United ENG Premier League H H
4 Wolverhampton Wanderers—Watford ENG Premier League H H
5 Crystal Palace—Norwich City ENG Premier League H HU
6 Chelsea—Brighton & Hove Albion ENG Premier League H H
7 Aston Villa—Burnley ENG Premier League H HU
8 Derby County—Birmingham City ENG Championship B HB
9 Preston North End—Bristol City ENG Championship U HUB
10 Charlton Athletic—Leeds United ENG Championship B HB
11 Middlesbrough—Sheffield Wednesday ENG Championship H HB
12 Blackburn Rovers—Luton Town ENG Championship H H

Blackburn Rovers ligger på 10. plass med 4-1-3 og 9-8 i målforskjell med to seirer på rad etter tap, uavgjort og to seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 2-1-1 og 4-2 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort, seier og tap i serieåpningen for Charlton Athletic (8). Luton Town ligger på 21. plass, seks poeng bak vertene, med 2-1-5 og 12-16 i målforskjell med to tap på rad etter to seirer på rad, over lag som ligger bak dem på tabellen. På bortebane er statistikken 1-0-3 og 6-7 i målforskjell med tap i siste kamp etter seieren over Barnsley (22). Laget vant League One sist sesong og tapte 4-0 på hjemmebane for Leicester City i 3. runde i ligacupen på tirsdag. SIKKER H.

Skriv ut

  .