Lørdagskupongen uke 39

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med syv kamper fra Premier League og fem kamper fra Championship. De sikre hentes fra Premier League der Manchester City vinner hjemme over Brighton & Hove Albion og Tottenham vinner borte over Huddersfield Town. Legg merke til at flere av lagene spiller kamper i ligacupen etter at tipsene er lagt ut.

Manchester City ligger på 2. plass, to poeng bak Liverpool, med 5-1-0 og 19-3 i målforskjell med tre seirer på rad etter uavgjort på bortebane mot Wolverhampton Wanderers (10). På hjemmebane har det blitt tre seirer og 11-2 i målforskjell. Vant 3-0 på bortebane over Oxford United i 3. runde i ligacupen på tirsdag. Brighton & Hove Albion ligger på 13. plass, 11 poeng bak vertene, med 1-2-3 og 8-11 i målforskjell med tap i siste kamp etter to uavgjorte og tap. På hjemmebane er statistikken 1-1-1 og 6-6 i målforskjell. Manchester City vant begge oppgjørene mellom lagene sist sesong. SIKKER H.

Lørdag 29. september kl. 16:00 U-tips 96
1 Chelsea—Liverpool ENG Premier League H HU
2 Manchester City—Brighton & Hove Albion ENG Premier League H H
3 Arsenal—Watford ENG Premier League U HUB
4 Huddersfield Town—Tottenham ENG Premier League B B
5 Newcastle United—Leicester City ENG Premier League H HB
6 Wolverhampton Wanderers—Southampton ENG Premier League H H
7 Everton—Fulham ENG Premier League U HU
8 Hull City—Middlesbrough ENG Championship B B
9 Preston North End—West Bromwich Albion ENG Championship B B
10 Swansea City—Queens Park Rangers ENG Championship H HU
11 Bolton Wanderers—Derby County ENG Championship B B
12 Blackburn Rovers—Nottingham Forest ENG Championship H HB

Huddersfield Town ligger på 20. og sisteplass med 0-2-4 og 3-14 i målforskjell med to tap på rad etter to uavgjorte. På hjemmebane er statistikken 0-1-2 og 0-4 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort. Tottenham ligger på 5. plass, 10 poeng foran vertene, med 4-0-2 og 12-7 i målforskjell med seier i siste kamp etter tap på bortebane for Watford (4) og på hjemmebane for Liverpool (1). På bortebane er statistikken 3-0-1 og 8-4 i målforskjell med seier i siste kamp. Tottenham vant begge oppgjørene mellom lagene sist sesong. SIKKER B.

Skriv ut