Lørdagskupongen uke 38

Lørdagskupongen henter to kamper fra Eliteserien, fem kamper fra Premier League og fem kamper fra Championship. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Championship der Stoke vinner hjemme over Hull. De halvgarderte hentes også fra Championship, Bristol City – Fulham, der de to siste tilsvarende oppgjørene har endt uavgjort, og Blackburn – Cardiff, der begge oppgjørene sist sesong endte uavgjort, begge med HB. Legg merke til at flere av lagene spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Stoke ligger på 5. plass med 4-2-2 og 11-10 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort, seier, tap og to seiere på rad. På hjemmebane er laget ubeseiret etter fire kamper med uavgjort i siste kamp mot Barnsley (19) og en målforskjell på 7-4. Hull, som sist sesong vant League One, ligger på 23. plass, ni poeng bak vertene, med 1-2-5 og 5-12 i målforskjell med to tap på rad etter to uavgjorte på rad og tre tap på rad. På bortebane er statistikken 1-1-2 og 4-5 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort, tap og seieren i serieåpningen over Preston (17). SIKKER H.

Lørdag 25. september spillefrist kl. 15:55 U-tips 96 rekker MU
9-2-148
1 Lillestrøm-Tromsø NOR Eliteserien H H
2 Strømsgodset-Sarpsborg 08 NOR Eliteserien U HUB
3 Brentford-Liverpool ENG Premier League B B
4 Leicester-Burnley ENG Premier League H H
5 Everton-Norwich ENG Premier League H H
6 Watford-Newcastle ENG Premier League H HU
7 Leeds-West Ham ENG Premier League H HU
8 Bristol City-Fulham ENG Championship H HB HB
9 Stoke-Hull ENG Championship H H H
10 Bournemouth-Luton ENG Championship H H
11 Birmingham-Preston ENG Championship H HB
12 Blackburn-Cardiff ENG Championship B HB HB

M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.

print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.